Sidor

tisdag 30 november 2010

Kravallungar

Det är vad jag har bestämt att bebisarna är....inga huliganungar längre. Jag försöker prata vett med dom och säger som så att det finns ingen som vill att dom flyttar så länge som dom är just kravallungar. Men det hjälper inte. Igår kväll så gick en sak sönder....första gången som någon bebis har sönder något. Jag har ju förutsett det men inte tagit till några åtgärder. Och igår kväll så blev vi en lampa fattigare....den som Benny har på sin sida. Dom har ju varit på fjärrkontrollen innan och satt igång tv:n själva......telefonen brukar vara på laddning där också, och då har dom kopplat upp sig. Fjärrisen hamnade i lådan och telefonen i köket....men lampan...... Och inte vet jag vem den skyldige är heller. Dom liksom satt i rad och tittade på mig alla samtidigt med helt oskyldiga ögon -nämen...vi har inte gjort något........Det var bara att ta fram dammsugaren och få upp allt. Jaja.......jag har iallafall varit sugen på nya lampor i sovrummet och nu blir det ju det :-)


Igår kväll så var jag ute på parkeringen och tog hand om bilen. Skrapade rutor och tog bort så gott som all snö.....kom inte åt riktigt på taket. Körde väck den och skottade bort all snön. Samtidigt så var den igång för jag är rädd att den kanske fryser och att jag inte får igång den.....om jag skulle behöva komma iväg någonstans. Innan jag låste så hade framrutan också fått en filt över sig. Och det kändes mycket bra idag när jag for iväg för att handla kattmat och batterier. Här visade det att vi hade -15...tidigt i morse.....brrrrrr. Jag fick bara skrapa sidorutorna snabbt :-) I detta vädret så önskar jag verkligen att vi hade garage.

I och med kylan så har inte Fjodor varit ute. Han hade fått om viljan fanns, men han vill inte. Igår kanske han var ute 10 minuter allt som allt på hela dagen. Suzie hon springer bara ut snabbt för att kolla om sommaren har kommit än :) Hon hinner inte sätta tassarna på trallen förrän hon har vänt och är inne igen.
Lite bilder idag då också. För som sagt....nu är det hur kul som helst att fota :-) 
Ps....Du vet väl att du kan klicka upp bilden. Då ser du den i rätt storlek

Fjodor och Kate sover i bädden




Så klart kommer jag och stör vilket Kate påpekar för mig




En bildserie på Kattis











Trötta hjältar....första & andra bilden Kiefer den tredje Kenny







Jag gillar verkligen Kurts profil





Suzie får vara med idag




Och så även Jamie


1 kommentar:

  1. Det är obegripligt att Kurt inte hittat ett hem än. Han är nog bäst säger jag och går bara på bilderna. Men du vet ju hur kategorisk jag är :)

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck