Sidor

söndag 21 november 2010

Mani

Som dom flesta av er kanske redan har förstått så har jag ju lite mani på att städa, men det är ju bara för att jag vill ha rent och snyggt runt omkring mig. Att jag dammsuger varje dag beror inte på att jag har katter.......Jag gjorde likadant innan katterna kom in i familjen. Svabbat golv har jag ju också gjort, men det blir lite mer, typ varje dag när jag har kattungar. Både för deras skull och för min egna. Det är lika med mina garderober och allting som är i dom. Efter flytten så har det varit lite si och så med den saken, mest på grund av att jag har haft en massa tecken och kuddar utspridda överallt där det har funnits minsta lilla plats att knö in det i. Nu när jag har fått min efterlängtade säng så har jag ju bäddat upp den, och frigjort mycket utrymme. Vilket idag har resulterat i att jag har gått igenom så gott som alla skåp. Har bara skåpet kvar där alla verktyg och diverse småplock finns, och det ska jag ta itu med imorgon. Jag bara måste få ordning, för jag hittar annars ingenting. Som ett exempel så har jag delat min garderob med katternas alla filtar och leksaker.. Nu finns det i ett eget skåp, och jag har även gått igenom alla tyger och vikt ihop det snyggt och prydligt. Även skåpet där soporna finns. Alltså, alla flaskor med olika rengörningsmedel har gjort mig galen.....hittar ju aldrig det jag behöver utan att dra ut allt. Bläääää. Men nu har det tillkommit en hylla och jag använder utrymmet i skåpet så mycket det går. Skönt att ha det gjort.
 
Som vanligt när jag håller på med något så har jag en massa åskådare. Alla katterna, även bebisarna följer allting jag gör med spänning. Och varje gång som dom lyckas tränga in sig någonstans blir dom själaglada. Och jag har låtit dom vara med. Så nu har dom slocknat efter alla äventyr idag.....för dom blir det ju det. något som idag föll dom i smaken var julskinkan som det bjöds på. Nääääää, jag har faktiskt inte kokat någon själv. Mamma har gjort det och hon kom med en bit. Både till mig och Benny och så till katterna. Inte bara jag skämmer bort dom :-) Kan ju nu i samma veva berätta att hon emellanåt kommer med kycklingfilé.....enbart till katterna :-))
 
ÄNTLIGEN  så har även Anngerts blogg startats upp. Hon har återigen sytt snygga kattbäddar......blir riktigt, riktigt avis. Och jag gillar tygerna som hon har använt :-) En blogg som är värd att läsas för här kommer det helt säkert lite bilder på hennes katter också.......Kompiz (Tawalli's Frank Sinatra) bor ju hos henne :-) Du hittar hennes adress även i länkarna här till vänster. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck