Sidor

lördag 6 november 2010

Gillas inte

Jag vet att matte tycker att jag är jättejobbig nu, men vet ni.......Jag tycker minsann att hon får skylla sig själv i detta läget. Efter att jag fick sitta i en bil i flera hundra timmar för att åka på en så kallad utställning i ett land som kallas för Norge, och sedan lika många hundra timmar hem så skulle jag tränas. 


Öööööö.....VA!! Vadå tränas? Jag är väl som jag är. Men nädå, jag skulle gå i något som matte kallar för kattsele. Ni som inte vet vad det är........så kan jag berätta att det är något som stryper mig både om halsen och magen. Ääääääckligt var det också. Ja, i denna selen så skulle jag alltså ha matte i andra ändan och gå ut. Och hur kul var det. Speciellt som matte inte gjorde annat än skrattade och kallade mig för skrypskytt. Vet inte vad hon menade med det, men jag ANTAR att det har att göra med att jag "smög" fram. Vill ju för allt i världen inte skrämma slag på någon som kom. Detta var något som hon upprepade flera gånger, och PRECIS lagom att jag började vänja mig, ja då har jag kommit in i ett nytt hem. Matte har flyttat och jag fick följa med utan att ha något som helst att säga till om.


Jovisst fick jag ett nytt ställe att komma ut på, och jag tyckte det var hur skönt som helst att komma ifrån den där äckliga selen. Men så vips så var det dax igen. Ut och gå med matte i andra ändan igen, och inte ville hon gå där jag ville gå. Och NU när jag verkligen gillar detta....ja då får jag minsann inte alls vara ute i selen så mycket som jag vill. Vi kan ta ett exempel, och detta hände igår kväll. Jag stod återigen vid ytterdörren och talade om klart och tydligt att jag var klar för min runda. Jag fick tjata på henne ett bra tag innan hon fattade något. Då drog hon ut på tiden med att sätta på sig mer päls, och en mössa. Hon såg ju jättelarvig ut, och jag funderade starkt på om jag vågade ge mig ut med henne utan att behöva skämmas. Jaja.....jag fick väl dras med henne.


Så hände något som jag inte alls vet vad det var. Matte tyckte inte att jag skulle se så förvånad ut, det gav mig mera frihet sa hon......en lina på 5 meter. Wohooooo...heeeeela 5 meter. Och det var faktiskt lite roligare när jag inte hade henne hack i häl. Jag strosade runt lite pö om pö och rätt som det var.......Jag såg den....fattar ni......jag såg den. En släkting som jag aldrig hade sett förut. Jag ville ju så klart fram för att hälsa, men se det gick inte....där försvann min frihet på 5 meter. Istället fick jag sitta på samma ställe läääääänge och kika på damen som var ovanför. För jag är säker på att det var en hon för det luktade gott :-) Jag tror att hon blev rädd när hon såg matte, för efter en stund så stack hon .....bara så där....och jag hade inte ens fått hälsa på henne. Just igår kväll fick jag vara ute mycket längre än vad jag brukar, och jag tyckte det var mysigt.


Rätt som det var så säger matte - Nä, kom....nu går vi in, jag fryser. FRYSER? Hon var ju fullt påpälsad och hon fryser. Jag försökte protestera in i det sista, men se det gick inte alls. Hon tog upp mig och bar in mig. Väl inne så kan jag lova att jag fortsatte att protestera för jag ville VERKLIGEN ut igen. Undrar om hon kan bestämma sig någon gång....matte alltså. 


Håll tummarna om att hon skärper sig//Fjodor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck