Sidor

fredag 26 november 2010

Millas bebisar 10 veckor

Och nu så har jag bara 2 veckor kvar av att njuta av dom :( Tråkigt för mig att tiden går så fort, men jag förstår ju också dom familjerna dit bebisarna ska flytta. För dom går tiden väldigt långsamt.

Under ett par dagar så har Kiefer och Kate varit lösa i magen. Igår så fick alla kokt fisk och lite morötter, och det gillade dom. Lite orolig är jag dock över Kate då hon har gått ner denna veckan. Ändå så äter hon bra, dricker vatten, leker och busar. Tycker att dom är duktiga alla för dom sover om natten......men sen så är det ju full rulle om dagarna också. Milla ger dom fortfarande di, men dom ligger inte där så ofta nu. Och det märks på Milla som börjar gå upp i vikt.

Återigen blir det inga bilder på bebisarna. Idag så har jag återigen inte hunnit. I förmiddags så bar det iväg till Ullared och shoppa. Kände mig i stort behov av lite nya kläder. För även om jag inte gillar att köpa kläder så måste jag ju liksom ha något att ta på mig. Dessutom så köpte jag massvis med saker till bebisarna :) OCH så fick jag min julklapp av Benny idag :) Detta är också en av anledningarna att det inte blir några foton idag........vill fota imorgon. Fick nämligen en blixt till min kamera som jag har önskat mig hur länge som helst. Det blev lite jobbigt när jag fick välja själv vilket jag ville ha......blixt eller objektiv. Hmmmmm......Jag valde blixten för jag tror att jag har mer nytta av den. (dessutom så fyller jag 50 snart och hoppas så klart på objektivet då)

Bebisarnas vikter idag är.
Kiefer 981g +57g
Kate 965g -43g
Kenny 1106g +112g
Kurt 1317g +216g
Katharine 925g +125g
Kevin 1237g +189g


Så här ser blixten ut som jag fick.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck