Sidor

lördag 20 november 2010

Bilder

har jag tagit idag också på bebisarna och alla bilderna finns ute på hemsidan nu. Även dom från förra veckan......finns på länken "tidigare bilder" Idag så har jag lekt lite med kameran och testat lite olika inställningar. Så inte alla bilderna blev blundkort idag :-) Fick ett par fina på Jamie också. Det är väl ingen idé att jag lovar något, men jag ska iallafall försöka hinna med att fota mina andra katter under veckan som kommer. Det var ju ett tag sedan. Och Tindra har blivit så grymt fin nu när hon har fått tillbaka sin vikt efter hennes bebisar.
 
Igår eftermiddag så började det att snöa hos oss. Blev lite orolig.......för hade det snöat mera under natten så hade nog det inplastade taket inte varit så inplastat längre, utan det hade varit hur mycket snö som helst inne på altanen. Benny har lovat att han skulle sätta dit taket nu, vi får väl se hur det blir med det. Först måste ju snön som är där smälta bort och det skulle ju vara mildare dom kommande dagarna. Hur som helst så hoppas jag att taket är där nästa vecka. Ska plocka lite granris.....Görel som har tygaffären här sa att jag kunde plocka hos henne :-) Ska ju sätta granris både i rabatten som jag har planterat och i krukor....sen ska jag dit med julbelysningen. Älskar ju allt som har med julbelysning att göra. Men det blir inte så mycket detta året. När jag plockade väck allt förra gången så var det mycket som var gammalt och åkte i soporna. För den delen så hade jag inte fått plats med allt. Men jag hade nog tänkt och ha i buskarna på framsidan........och OM det räcker så ska jag sätta lite på buskarna som finns på baksidan. Funderar också på om jag ska arrangera julgrupper. Känns lite onödigt för jag vet att det inte får vara ifred för kattungarna som finns här. Men jag har inte bestämt mig än....får se......gillar ju pysslet :-)
 
Jag har blivit bortskämd dom 3 sista dagarna. Benny lagade middag i förrgår.....eller det gjorde han ju inte på riktigt, för han åkte och köpte grillad kyckling och potatissallad. Sedan igår så behövde jag ju inte heller laga mat för vi var och käkade på Bambu. Idag så HAR han lagat mat, det blev stekt potatis och isterband....så gott. Mamma försökte sig på att laga potatisgratäng idag. Hon åt det hos mig för ett tag sedan och gillade det jättemycket så hon skulle alltså pröva på att göra egen. Och hon gjorde väl som jag sa till henne, men all gick snett iallafall. För hennes gratängform av glas sprack i ugnen. Inte så konstigt egentligen för det är väl minst 30 år gammal. Tyckte synd om henne, men hon skulle göra en ny :-)
 
Fjodor bara älskar den nya sängen......ja allt som är här i datarummet. Tror att han har utsett det som sitt eget :-) Tidigare så hittade jag honom alltid i dubbelsängen sovandes, men han har inte varit och sovit där en enda gång sedan denna nya sängen har kommit på plats. Bebisarna älskar att leka tittut då sängkappan hänger så lägligt till dom :-) 

Bilder på bebisarna finns på hemsidan


Fjodor ligger och sover i den nya sängen och Kenny ligger här också :-)





Och så några bilder på Jamie











 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck