Sidor

onsdag 17 november 2010

Mamma-Pappa-Barn

Det är inte ofta det händer, tror till och med att det är första gången. Men idag fick jag en bild på mamma Tindra, pappa Fjodor och deras dotter Jamie. Och det var väl precis, för när jag kom med kameran så var dom inte själva så intresserade av att bli fotade. Störde ju dom när dom myste :-) SYND bara att jag inte fick ihop en bild där dom tittar på mig alla :(


Jag har gjort dagens fynd, kanske till och med årets :-) Jag har äntligen hittat min säng. Och jag gav inte mer än 500:- för den. Så gott som oanvänd, bäddmadrass och medar ingick i priset, dessutom ett madrassöverdrag. Och storleken är som jag ville, 120'200. Och allting i perfekt skick :-) Nu ska jag bara orka med att börja sy överkastet.


Alltså......attans vad många burkar det går åt med mat till katterna nu varje dag. 6-7 på morgonen och lika många på kvällen. Dessutom så får dom 3-4 under dagen. Går inte att låta bli att ge dom heller för så fort fatet är tomt så påpekar Milla det för mig. Men det gör ju ingenting.....huvudsaken är att dom alla äter så dom blir stora och fina. Har vägt Milla och Fjodor ikväll. På Milla visar vågen 3357g och på Fjodor 4700g. Milla vägde jag för 2½ vecka sedan, och sedan dess har hon gått upp med 89g bara. Men det går ju uppåt. Även Fjodor vägdes då och på samma tid så har han gått upp med 20g. Jaja.....dom blir nog stora så småningom :-)




Här är bilden på mamma-pappa-barn




 Mamma Milla med sina bebisar håller mjölbaren kvällsöppet :-)





Kiefer har en härlig stil när han ligger och sover




Här är min nya säng. Kan lova att katterna gillar att ligga i den :-)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck