Sidor

söndag 7 november 2010

Bilder & Videos



Nu är bebisarna både högt och lågt.....och dom ger mig hjärtattack flera gånger om dagen. Men jag måste ju ändå låta dom vara, måste låta dom lära sig och utvecklas. För min egen del så hade dom fått stanna i både växten och åldern nu. Det är alltså så roligt att se på dom, och följa deras hyss. Äter gör dom, och varje gång kan man tro att dom aldrig har sett mat tidigare :-) Dom står nu också gärna på baktassarna när dom leker med varandra, och så fäktas dom med framtassarna. Här kommer massor av bilder, och videos :-)




Letade som bara den efter Kenny en dag men kunde inte hitta honom. Till slut gav jag upp och tänkte att han kommer väl fram ur sin gömma, så jag satte mig för att kolla lite på tv:n När jag satte mig ner i soffan såg jag honom. Han låg så gott och sussade på kuddarna. Vilket för övrigt verkar vara hans favorit just nu.






Jamie har också en goe sovstil :-)




Kate myser med Eva





Kenny har hittat en annan kudde




Och det är lika gott att sova vid Fjodor




Kevin har hittat en skön plats...högt





OoOoooo, tagen på bar gärning




Katharine ligger och myser





Dom är ju ute och leker också när det inte är för kallt





Kenny har hittat en mindre skön sovplats




Kurtan vid mjölbaren :-)




I skafferiet är det ju superkul att leka. Tycker inte jag då dom ibland smiter in utan att jag ser dom. Hade en låda där som dom helst ville leka i, och tog till slut ut den. Nedanför är det (återigen) Kenny som leker och Jamie leker med honom också










Och så filmerna från tillfället







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck