Sidor

lördag 13 november 2010

Besviken

kanske jag får göra en del idag också....inga bilder på bebisarna. Även denna dagen har varit mörk, och jag blir så frustrerad. Det går inte att ta bilder på bebisarna. Jo, det går, men dom blundar hela tiden, och utan blixt blir bilderna bara suddiga......och dom är inget kul att sätta ut. Så idag så blir det någon av dom bilderna som blev bra igår........Inte på alla bebisarna, men det kommer. Sorry, sorry. Den enda bilden som ajg tog idag är på Fjodor och Jamie när dom ligger ihop i bädden. Just denna platsen är Fjodors favorit. Vet inte om det beror på att han har sådan närhet till mig, för det är inte många centimeter mellan oss :-)

Annars så har jag väl inte gjort så där mycket idag. Har varit runt i lite olika affärer. Letar efter en säng som är 120*200. Klart att jag skulle vilja ha en ny, men dom är så dyra så det är en begagnad jag letar efter. Men som det ser ut nu så kommer det nog att bli en ny i slutänden iallafall. Kanske lika bra det, risken finns ju annars att jag ångrar mig. Detta ska vara en säng i gästrummet, och här ska jag kunna ligga och sova när bebisarna föds framöver. För tillfället så har detta rummet bara ett skåp och databord med tillbehör. Och så ett par transportburar. Jag har ju redan bestämt att jag ska ha detta rummet i rosa.....ska till och med sy ett rosa/rostbrunt lapptäcke. Men så länge jag inte har någon säng kan jag inte sy. Och det ska vara MÅNGA kuddar.......me like.

Jag älskar den inplastade altanen :-) Man kan vara ute utan att man blåser iväg från den ena sidan till den andra. Och även katterna gillar det....har varit ute längre stunder fast det har blåst och regnat. Frågan är hur jag ska utveckla allt till våren. Har många planer, men måste nog först prata med hyresvärden. Men det får bli senare. Jag älskar hela lägenheten. faktiskt. Jag känner ett inre lugn över att jag inte behöver tänka på att jag har en stor trädgård som behöver hållas iordning. Dessutom....av någon konstig anledning så har jag mycket mer skåp i köket här och MÅNGA fler garderober. Mitt enda gissel är att förrådet är så litet. Men jag ska få hyra ett till, dom skulle bara tömma det från allt som finns där. 


Fjodor och Jamie ligger och sover :-)




Kiefer





Kate




Katharine





Kevin






Och så Kurt. Som fortfarande är till salu.








 

1 kommentar:

  1. Ohhh så fina dom är grattis till dina fina kattungar! Kurt är så stilig!

    Kramis

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck