Sidor

torsdag 25 februari 2010

Skrattanfall



Alltså.....jag skrattade så gott igår kväll så jag höll på att kissa ner mig. Och det var ingen annan än Ingrid som orsakade det. Satt på golvet och lekte med alla kizzarna, både dom vuxna och bebisarna. Ingrid fick tag i en av dom vita mössen, och så fort någon försökte ta musen morrade hon....hon tog i nerifrån magen. Och med musen i munnen så sprang hon runt......köket-hallen-vardagsrummet. Jag har ju inga dörrar där, utan valv.......och hon sprang runt, runt....med hennes syskon efter sig. Och med musen i munnen hela tiden. Jag försökte ta musen ifrån henne, och då slog hon ifrån med tassarna :-) Till slut gav syskonen upp......trodde jag. Iggy fortsatte. Men han tog upp en egen mus, och där sprang dom ....Ingrid och Iggy runt hur länge som helst. Alla andra avstannade med vad dom gjorde.....istället så lade dom sig bekvämt och tittade på dom två som sprang runt.
Jag glömde ju berätta igår om vad som hände kvällen innan....alltså tisdag kväll. Jag och Benny hade gått och lagt oss, och av någon konstig anledning så kommer bebisarna igång med att leka för fullt...samma sak varje kväll vid 22-tiden. Vi låg och tittade på tv, och jag hörde konstiga ljud i vardagsrummet. Till slut så var jag tvungen att gå upp för att se vad dom höll på med. Det var Ingrid och Iggy som lekte. Ingrid låg under den rosa plastlådan. Den har ju hål, så Ingrid lekte med Iggy....dom försökte ta varandras tassar. Iggy ställde sig på lådan med framtassarna och sköt på framåt......med Ingrid fortfarande under. När han inte kunde vända på den så ställde han sig på den.....och Ingrid började gå framåt.....med Iggy ovanpå. Också en grej som var hur kul som helst att beskåda. Det är just sådana saker som jag tycker är tråkigt att inte deras nya familjer får vara med om. Något annat dom inte får vara med om är när någon av dom biter en i fingret. Attans vad ont det gör. Tog fram rökt skinka till alla innan ikväll, och ALLA BLIR SOM GALNA....Jag vill ju gärna mata dom med handen, och när Ian åt sin bit så bet han mig....i fingret som jag brände mig på förra veckan....riktigt hårt bet han också :-) Och jag som gärna vill mosa deras mat för att dom ska kunna äta den bättre. Hmmmmmmm......
Förresten så har vi dörren till sovrummet stängt nu, och har haft det i en vecka. Det går inte att ha den öppen, för bebisarna kommer upp mitt i natten för att leka och bitas i fötterna....som sagt, det gör ont. Dom vaknar fortfarande 2 gånger om natten just för att leka, men jag vet ju att det kommer att vara över snart och att även dom sover natten igenom. Nu så är dom också väldigt kelsugna, kommer gärna upp i soffan och lägger sig hos mig för att jag ska gosa......och spinner då riktigt högt. Och alla gillar gos, vilket jag bara tycker är så underbart :-)
Igår när jag filmade bebisarna så passade jag på att filma Eva också. Hon är ju så svår att ta bilder på då hon alltid kisar när det blixtrar. Och jag vill ju gärna visa hur fin hon är....hon har vuxit till sig bra nu, och är rund och goe i kinderna. Hennes päls är helt suveräna nu, men det beror säkert på att hon får vara ute. Det är likadant med dom andra......jättefina i pälsen. Och här kommer filmen på Eva.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck