Sidor

söndag 14 februari 2010

Fullt ös

har det varit på bebisarna idag....som ju inte är så mycket till bebisar för tillfället....dom växer ju så fort. Nu har dom kommit på det där med att dom kan skrämma varandra när dom "slåss" Igor är rätt så kul.....han jamar, piper och fräser innan han går till attack.....ser bara för härligt ut. När dom leker och ska skrämmas så har dom nu också öronen som ett sträck bakåt........öronen ja...för tillfället ser det inte ut som om dom har öron.......prova med paraboler :-) Och hur söta som helst.
 
Maya har tagit till Suzie som sin egna bebis.....Suzie leker med Mayas svans, biter i den, men Maya låter henne vara och leka. Blev lite orolig först när jag såg Suzie hålla på, men den oron var helt i onödan. När jag ligger i soffan så kommer alla bebisarna och Suzie och börjar klättra på mig. Suzie gillar även att kättra uppför min rygg...oavsett om jag sitter vid datan, eller om jag sitter på golvet och leker med alla.
 
När det gäller det där med att klättra så har jag många runt fötterna när maten håller på att serveras. Bebisarna har ju kommit på att maten serveras i köket och dom känner igen klicket när jag öppnar en burk. ibland tycker dom att jag tar för lång tid på mig, och då börjar dom klättra uppför mina byxben :-)  Ibland önskar jag att jag kunde dela på mig själv och ta bilder vid sådana tillfällen.
 
Innan jag slutar för dagen så vill jag passa på att gratta Pia som brukar skriva inne på min blogg. Häromdagen så fick hon bebisar hemma hos henne.........vilket jag tycker är jättekul. (Pia var intresserad av Eva, men jag skulle ju behålla henne själv) Gå gärna n och kika hosDekoderkattens

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck