Sidor

lördag 6 februari 2010

Fjodor=Svartenbrandt

Jisses alltså, jag blev så hispig så det finns inte ens ord till förklarning. Brorsans pojke Linus kom på besök, och han stängde inte igen ytterdörren riktigt. Benny och Linus satt och spelade och jag satt och lekte med kattungarna......Med oss var Maya och Suzie. Tyckte att det var lite tomt men trodde väl att dom låg och sov lite överallt efter busstunden som vi hade haft bara 10-15 minuter tidigare. Medan jag satt där och lekte med kattungarna så tyckte jag att det började dra kallt på golvet.......trodde att det var fönstret i vårt sovrum som jag hade glömt att stänga, men det var stängt. När jag tittade ut mot ytterdörren så var den öppen cirka 30-40 centimeter. Någon av katterna kände väl lukten av den friska luften som då kom genom en smal springa, och puttade helt enkelt upp dörren. När jag kom ut så var ALLA katterna ute......jag var lipfärdig.
 
Precis vid husväggen så var Tindra och Ellen i gången jag har skottat upp. När jag pekade in åt dörren och sa till dom att gå in så sprang dom in med en gång. Nu kom även Benny och Linus ut. Dino, Milla, Eva och Fjodor stod ute under carporten. Dom sprang också in så snart jag sa till dom, men inte Fjodor. Han var ute i snön så man knappt kunde se honom. När jag ville ta honom så sprang han in under bilen.Jag var på väg in för att hämta laserpekaren, och under tiden så fångade Linus in honom. Han har flera fläckar av olja på sig, den räkan. Jaja...allting gick bra, och Linus fick sig en liten läxa. Ja inte av mig, utan nu förstår han vidden av att dörren måste dras in ordentligt, och nu förstår han varför jag jämt tjatar och frågar om han har stängt dörren riktigt. Han blev rätt så skärrad vill jag lova :-)
 
Det blev en sen blogg idag. Vi har haft besök av Emilia och Christopher från Trollhättan som har varit och kikat på Ingrid, och även tingat henne. Ingrid den lilla räkan slickade på Emilias hand och fingrar så jag nästan blev lite avis.....det har hon inte gjort på mig. Men å andra sidan så luktade säkert Emilias fingrar gott, då dom hade varit och käkat på McDonalds :-) Likaså när dom skulle åka och jag tog upp Ingrid så pep hon.....jag lämnade över henne till Emilia.....då blev hon tyst. Hmmmm
 
Igår kväll så hade jag besök uppe i soffan. Det var Igor som klättrade upp alldeles själv, och sedan när vi gick för att sova så klättrade han även upp i sängen. Det var riktigt tidigt tycker jag. När han var uppe i soffan så satt dom andra nedanför och kikade upp på honom. Och under dagen så har han varit uppe där  flera gånger. Han klarar också av att hoppa ner själv. Han som var slöast av dom alla :-) Lite bilder har det blivit idag också, och här kommer en del av dom.
 
 
Vi börjar med Ingrid som vinkar till sin blivande matte & husse, och hoppas på att få se dom snart igen :-)
 
 
 
 
Man blir trött av attl bus under en dag (Ingrid)
 
 
 
 
 
 
 
Ingrid & Christopher
 
 
 
 
 
Iggy visar upp sig
 
 
 
 
Ian undrar vad som händer. Kolla.....ögonfärgen håller på att ändras redan.....
 
 
 
 
 
Suzie i lektagen
 
 
 
 
 
Även hon blir trött efter allt bus
 
 
 
 
 
Försökte få en bild på Milla, men hon ville inte alls.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck