Sidor

onsdag 17 februari 2010

Mayas bebisar 7 veckor

Tiden går så fort just när det gäller dom. Och dom är så tidiga i allt dom gör när det gäller upptäckter. Tror att det kanske har lite att göra med att dom gör som dom andra. Är någon av dom vuxna, eller Suzie.....speciellt Suzie..... uppe någonstans då gör dom allt för att komma dit dom också. Dom häftiga lekarna som dom har är mer än med dom andra....eller är det bara jag som har så dåligt minne??? Suzie lär ju dom en massa hyss, och när dom brottas så är ju Suzie mycket starkare, och har lärt sig många fler knep än dom små kan, och då Suzie brottas "brutalt" med dom så gör ju dom likadant :-)
Jag har ju mina morgonrutiner med dom, bland annat så tvättar jag av böset i deras ögon på morgonen. Nu så har Iggy och Ian protestera mot det för fullt, och Iggy är nästan lite svår att hålla....han kämpar med all sin kraft. Ingrid var emot det när hon var mindre, men nu är hon lugn. För den delen så har dom inte så mycket bös i ögonen.....dom har klarat sig bra från det. Igor är ju lite känslig har jag märkt när jag fotar honom, och han kisar, eller blundar då. Den bästa tiden med dom är ju nu....veckan som har varit och den kommande....det är ju nu som dom så aktiva, och lär sig nya saker varje dag.
Vikterna idag visar
Iggy 842g +132g
Igor 819g + 172g
Ingrid 770g + 134g
Ian 867g + 169g
Har även vägt Fjodor idag, och vågen visade 4030g, så under veckan har han gått upp 60g. Tindra väger 3034g och har gått upp 24g Och Suzie är ju 15 veckor idag och väger 1660.....hon har gått upp 135g.Suzie har ju gått upp bra, men så har hon kommit på källan med extra god mat.....mjölkbaren. Så till nästa vecka har hon nog gått upp ännu mera, för igår kväll så låg hon och diade på Maya :-) Har tagit massor av nya bilder och alla finns ute på min hemsida som vanligt. Men MÅNGA kommer här också. Även nya bilder på en del av dom andra katterna

Iggy



Igor



Ingrid



Ian



Fjodor


Eva


Tindra


Suzie


Igor & Iggy


Maya  diar hela bunten....kolla in Suzie!!!







Kan inte låta bli...extra på Ian.......första kortet är precis när han börjar jäspa och kortet efter är NÄR han jäspar


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck