Sidor

fredag 19 februari 2010

Jag har snäll man

.....men det har jag ju skrivit om innan också :-)
Förra fredagen så var jag ju i Halmstad hela dagen. Idag har jag inte varit i Halmstad men väl i Värnamo. Mamma har fått sin pension så det var dax att köra henne till CityGross. Jag hade inte någon vidare lust att köra.....det snöade igår igen och jag gillar bara inte att vara ute på vägarna i detta vädret. Så Benny erbjöd sig att köra :-) Vi passade också på så klart att handla lite när vi ändå var där. Var även inne på bolaget för att kolla om dom har fått in någon ny vinflaska av Happy Cat. Snacka om att jag blev besviken....dom har slutat sälja den. Men jag kunde beställa om jag ville, och det hade jag inte något större intresse av då man inte kunde se vilken färg flaskan har. Hmmmmmm.
På väg hem svängde vi in på Bambu.....mamma ville bjuda oss på middag. GOTT (fast vi var där och gottade oss igår också) Som vanligt var där mycket folk, det var knappt att man kunde hitta ett ledigt bord. Sen var vi inne och handlade i Bredaryd också.......jag ville in där och kolla lite plädar och annat till bebisarnas flyttpaket. Alltid lika kul. Jag själv fick present av Benny som jag blev jätteglad över. Hittade något som jag verkligen fastnade för, och som jag jättegärna ville ha, men som jag tyckte var lite för dyrt. Men Benny tog dom ändå....försenad AllaHjärtansDagGåva :-) Jippi.
Imorse så skrev jag klart alla anmälningarna till utställningen. Har inte skrivit ut dom än.....måste göra en liten extra koll och se att allting är rätt. Fast jag är fortfarande i valet och kvalet om jag ska ta med mig Milla och Eva. Alltså så här är det.....Om jag tar med dom nu i april så får Milla sina (hoppas jag) 2 CACIB och har då sammanlagt 3. Eva får då på lördagen sin 3:dje CAC och blir Champion (hoppas jag igen). Sen så blir det en sommarutställning i juni tror jag, där Milla kan bli Internationell Champion, och Eva kan få sitt utländska cert, vilket hade varit bra. Vilket dilemma :-( Att jag inte kan bestämma mig är för att jag vill ju gärna att det kommer bebisar till sommaren. Fast bebisar blir det ju iallafall om Fjodor och Tindra sköter sig :-)
Bebisarna här har idag festat på strimlad skinka, och idag så var det fräsande från alla bebisarna när dom åt........speciellt Suzie var på sin vakt ifall någon skulle komma för nära och sno hennes bitar. Suzie måste jag förresten klippa klorna på nu ikväll, och det blir första gången för henne här....undrar hur det kommer att gå???
Nedanför ser du bilder på katterna som jag fick av Benny idag :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck