Sidor

torsdag 15 september 2016

Ziras bebisar 9 veckor

Jaha, nu är det bara 3 veckor kvar. Sen börjar dom flytta. Pan och Bianca är fortfarande till salu. Skulle det vara så att dom inte hittar egna hem så är det inte hela världen. Speciellt Bianca, blir inte alls ledsen om hon stannar. Hon är helt underbar, eller ja, det är dom ju så klart alla. Men det är något speciellt med henne. Men sina underbara ögon smälter man varje gång hon tittar på en. Hon är ju också extra bortklemad med tanke på allt som har hänt med henne.

Dom sista dagarna har dom börjat vara kinky. Vilket innebär att dom har börjat tvätta varandra. När jag ser det plockar jag bort dom från varandra, men det är ju inte alltid jag ser det. För jag tittar inte på dom 24-7 så som många kanske tror. När jag inte ser det så kan jag se efteråt att det kanske är liten våt fläck. Dom hinner ju inte med när dom tvättar. Och som sagt, jag gillar det inte. Att det blir blött på golv eller mattor är inte hela världen, det är lätt att torka bort. Hinner aldrig ens torka till innan jag ser det. För jo, givetvis går jag ju och kollar till dom när dom är vakna...miiiiiiinst varje ½-timme. Att jag inte gillar det beror på bakterier.

Dom äter otroligt bra, även när dom var dåliga av vaccinet. Det går åt 12 påsar Pussi varje dag, 4:a morgon, middag och kväll. Varje omgång som jag serverar får dom 2 mushbollar också. Där emellan äter alla torrfoder, av och varje dag får dom kokt skinka och mjukost. Att dom inte väger mer än dom gör är för mig en gåta. Men dom rör ju på sig så mycket, dom är väldigt aktiva nu. Varje kväll så ligger kuddarna till soffan ner för dom leker där uppe och mellan dom. Dom sover helst i köket, speciellt på köksstolarna som dom nu kommer upp i utan problem. Zira ligger i vanlig ordning på köksbordet och sover, det är hennes älsklingsplats...och köksfönstret. Och fortfarande enda stället där hon får vara ifred för dom.

Jag har tagit massor av bilder på dom. Började i rastgården, är ju bäst ljus där. Men det blev inte så många där man kunde se en hel katt, det var antingen ryggen, rumpan eller svanstipp. Dom är så otroligt snabba. Och vem vill sitta still och bli fotat när man efter en hel natt äntligen får komma ut. Den som det blev några bra bilder på ute var Linus....så klart, vem annars. Min "lilla" linslus. Efter ett tag gav jag upp och tog in dom en och en till altanen. Där gick det bättre. Fick till och med en hel del bilder som blev bra på Pandora och Callisto, dom som annars alltid kisar. Men det blev ju lite mörkare på altanen än ute så det var kanske därför. Och alltså, ni får ta att det är skit i ögonen. Jag lovar att innan jag släppte  ut dom så var dom rena både i ögonen och öronen. Man kan tro att  jorden attackerar dom. Rensade dock alla av dom igen innan fotandet på altanen.
Alla får egna sidor med bilder idag. Och dagens vikt och veckans viktuppgång är
Pan 1240g +119g
Pandora 1028g +116g
Bianca 1140g +127g
Cordelia 1201g +182g
Linus 1306g +193g
Callisto 1277g +182g
Klicka på bilderna så kommer du till sidan

Pan






Pandora






Bianca






Cordelia






Linus






Callisto







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck