Sidor

fredag 2 september 2016

Miranda har flyttat

Idag var alltså Kicki och hämtade Miranda. På ett sätt kändes det bra, mitt beslut känns bra. Men samtidigt är det rätt så sorgligt. Men som jag har skrivit tidigare. Hon kommer ju att vara på halvfoder och jag har en chans att ta tillbaka en kattunge från henne om det skulle visa sig att jag trots allt vill komma tillbaka och ha kattungar. Givetvis vägdes hon idag och vikten är 1757g. Hon är väldigt urvuxen nu tycker jag, men det är ju så det ska vara. Förhoppningsvis lyckas Kicki ta bilder då och då och skicka till mig så jag får följa hennes utveckling. Sista bilder från mig kommer här. i dagens blogg.
Jag kan också meddela att Callisto är reserverad till på söndag.








Det blir ju inte så mycket skrivet om Lillan. Hon är min fast inte min, för hon har ju Josse och Marcus som sin familj. Och så har hon ju sitt barnbarn Phoebe där också. Det är inte tal om att jag ska ta hem henne igen vilket var meningen. Hon mår alltså helt superbra där hon är nu. Josse skickade en bild till mig som visade Lillan när hon kom dit och en som jag tog häromdagen. Man ser stor skillnad. Nu var hon ju inte så tanig på grund av att hon mådde dåligt hos mig. Hennes bebis Love och adoptivungarna hon hade flyttade ju. Och hon som är så bebissjuk saknade dom. Dessutom så kastrerades hon. På allt det så var hon ju arg och irriterad på Zira som hade kommit hem från parningen. När hon flyttade i början av juli så vägde hon 3821g så hon har gått upp 590g under knappt 2 månader. Tycker jag är kanonbra. Men samtidigt kanske vi får se upp så hon inte blir överviktig för denna damen äter allt nu och tigger mat som aldrig förr.



Visst är det stor skillnad




Här har dom det bra




Jag har idag plockat bort alla tomaterna, finns bara några ynkliga kvar som jag inte bryr mig om. För nu har jag tröttnat på dom. Har skördat och käkat tomater hela sommaren. Men nu känns det som att det börjar bli för kallt för dom. Dom som är gröna får morna på fatet.



En tändare vid dom så ser ni hur stora dom har blivit. Hade ju lite olika sorter.





1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck