Sidor

lördag 24 september 2016

Utmaningar

Nu är varje dag här en utmaning. För varje dag blir det bara svårare och svårare och fotografera dom. Det är bara massa hopp och spring, inte många stunder som är lugna här inte. OM jag lyckas få till en bild som är bra så är det bara tur. För varje dag som går så är utmaningarna större och större när det gäller att bädda. Ja, jag vet!
-Men gå in i sovrummet, stäng dörren och BÄDDA!
Men det är inte så lätt, jag har svårt för att hålla dom utestängda. För hur det än är så tycker ju jag också att det är roligt. Det är vår bustid på morgonen. Medan jag bäddar ska dom ju bita i täcket, krypa under det och över. Och så ska dom busa med varandra och med mig.

Och så var det ju det här med att städa, dammsuga och svabba golvet. Vilket jag gör varje dag. I morse så var vi ute i rastgården, underbar septembermorgon. Tog med mig kameran för att försöka få till någon bild. Nedanför ser du resultatet. Medan dom fortfarande lekte tog jag fram dammsugaren. Vips hade  jag 3 bebisar i dörröppningen som satt och tittade på. Och där satt dom tills jag var klar. Innan jag började svabba satte jag mig ner för att vila 5 minuter. Den tiden sprang dom alla i rastgården igen. Jag satt ju där ute. Så,  in för att svabba. Ingen av dom följde efter. Men så snart dom hörde svabben gå fram och tillbaka över golvet, ja dom var dom där. Dom började springa på golvet ALLA och spann sig fram. Och jagade svabben. Alltså, det gick bara inte. Så med laserpekaren i handen lockade jag in alla på 1 sekund till sovrummet och vips....Inga bebisar omkring mig. Jag fick stänga dörren. Annars hade jag ju aldrig blivit klar.




Alltså, jag vet inte om detta är Pan eller Bianca. Dom är väldigt lika och utan att se ansiktet på dom vet jag inte.




Pandora





Linus






Cordelia




Pandora






Cordelia




Linus






Cordelia





Ja, och så ser jag lite av ansiktet. Men vet fortfarande inte vem av dom det är. Tror det är Bianca





För Pan låg ju i rabatten :)








Linus





Callisto





Linus busar med mamma









Bianca





Cordelia











Pan







Bianca




En trött Linus





Fast syrran Bianca försöker liva upp honom






Cordelia


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck