Sidor

tisdag 27 september 2016

Rött är sött

Röda katter är vackra, det bara är så. Alla färger är vackra men man får ju sina favoritfärger. Och min absoluta favvofärg är rödsilver. Lär väl förbli det också. Men jag gick ju över till andra färger för flera år sen, ville ju ge mina kattungeköpare chans att fortsätta med färgen. Och jag vill ju inte påstå att jag ångrar mig. Kattungarna som jag har fått efter det är ju inte fy skam dom heller. Och jag fick ju min röda hona till slut. Röda honor har jag ju haft men ingen av dom har fastnat så som Zira.
Kombinationen mellan Zira och Olle har  ju visat sig bli kanonbra. Hela kullen är jämn och fin, tycker jag då. Nu är det också bestämt att jag behåller Bianca. Skulle ju inte ha fler än 1 röd hona, men.....Njaaaa, allting har en mening och det är nog meningen att Bianca ska driva mig till vanvett. Så jag lägger ner med flaggan i topp om jag får skryta. Tog lite bilder för en stund sen igen. Det går bara inte låta bli :)



-Jo, jag lovar, jag ligger jätteskönt. Callisto sover på köksbordet, var annars?




Fast något ute i hallen fick honom till att reagera





Pandora och Cordelia. Stackars Pandora fick en höger igår utav någon när dom lekte. Är lite tårögd men det är ingen fara.




Med bus i blicken. Pan var den enda som var klarvaken 





Callisto har också tagit sig ut, men fortfarande tröööööött




En trött Linus





 Pan igen på äventyr







Nämen se, godda´ En vippa gör visst susen :) Inte ofta Callisto får upp ögonen så här mycket. Och då passar jag på att ta många bilder på honom.










Cordelia lite trött hon också. Åt nog för mycket igår kväll för hon spydde inatt.





Callisto och Pandora







Förvånad? Nä, man följer ju Pan med kameran överallt









Stora fina tassar





Linus börjar busa till sig





Bianca, helt nyvaken








Pan igen. Denna gossen väger idag över 1700g. Och 11 veckor om 2 dagar!!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck