Sidor

måndag 2 mars 2015

Mini 3v och dräktig

Idag är det alltså den stora dagen. Jag lovade ju att inte skriva något förrän idag denna gången. Ville inte tjata om det hela tiden då jag inte visste. Men nu så vet jag. Jag VET!!!! Mini ÄR dräktig och jag är 110% säker. Faktiskt är jag det.

Förra gången så var det ju sisådär med vikten . Hon gick ner runt 100g ena dagen för att gå upp den andra...och så höll det på. Hon var och är matvrak vilket jag också skrev förra gången. Men hon ville mest ha kycklinghjärtan, det var mer eller mindre det enda hon ville ha även om hon fick annat också. Sedan hon kom hem från Em har hon inte fått kycklinghjärta en enda gång...rått kött bara 2 gånger på dessa 3 veckor. Hon och Lillan har i stort sett bara ätit vanlig blötmat. Tycker ju att Mini tidigare var på maten hela tiden men nu så. Nu försöker hon till och med börja äta på påsen med maten i...hon orkar inte vänta. Hon har bara spytt en gång och det var en av dom första dagarna efter att hon kom hem.

Hur som helst. Idag väger Mini 4237g och har en minimal ökning på 6g sedan hon åkte till Em. Fast hon har ju även gått upp allt det som hon gick ner, 277g sammanlagt nu då. Fast jag vet inte vilken dag bebisarna kommer. Fick dom ihop det med en gång så räknar jag med att dom kommer onsdag den 15 april...och dagarna framåt. Hoppas i alla fall att bebisarna är födda senast den 17 april för jag har anmält Lillan till utställningen i Gislaved den 18-19 april.



Tuttbild när hon kom hem från Em

 
 
 
 
Tuttbild idag. Får bli 2 bilder, den ena bilden blev skuggig men det syns tydligt iallafall


 
 
 
 
Och detta är en tuttbild när Lillan var 4 veckor gången.

1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck