Sidor

söndag 22 mars 2015

Härlig lördag

Igår så tog vi en liten dagsresa till Varberg. Utställning stod på listan. Även om jag inte ställer eller är medlem i WCF längre så är det ju superkul att åka dit och se katter som kommer från mig och träffa kattungeköpare och andra härliga vänner. Denna gången följe faktiskt Benny med då han också ville träffa några av kattungeköparna som vi har bra kontakt med. Och även härliga Lena Brembo åkte med oss. Skulle även möta upp Lena Stenkatten's på utställningen. Hon hade bestämt att det skulle bli en liten överraskning för mig som födelsedagspresent. Överraskningen bestod av att Lena bjöd mig Benny och Lena (Brembo) på Varbergs kurort på buffé. Vi åkte dit vid 12.30 och stannade i 1½ timme där vi njöt av varandras sällskap och supergod middag. Tusen tack Lena...Uppskattades och kommer inte att glömmas av någon av oss.

När vi kom till själva utställningen så hann jag inte ens in förrän jag fick frågor om råd och om hjälp. Hälsa på alla....ALLA och gå runt och kika på katterna. Tiden gick så fort så man hann inte med. Lämnade kattpuffar som var beställda och lämnade andra till försäljning hos Hans. Och nu är alla puffarna slut. Nya kommer att sys upp inom kort :)

Vill säga grattis till alla mina kattungeköpare som fick superbra bedömningar. Vet inte hur det gick för alla men ett extra stort grattis till Diddi som har Tawalli's Freddie Mercury och som tog hem bästa kastrat totalt. Är så glad att det går så bra. Hade kameran med mig men tog tyvärr inga bilder...hann helt enkelt inte. Får istället bli en äldre bild på Freddie tillsammans med brodern Frank "Kompiz" som ägs av Anngert) från en utställning i Malmö för något år sedan. Och givetvis slänger jag in en bild på den 3:dje brodern Fjodor. Syrran Felicity håller vi utanför :)


Freddie till vänster och Frank till höger
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck