Sidor

onsdag 18 mars 2015

Grattis på mig

Ibland behöver man vara lite ego och det tänker jag vara idag....Så grattis till mig då jag fyller år idag. Även i år kan jag vara ute och njuta av solen, det kommer att bli runt 10+. Och jag ser framemot denna dagen varje år, alltid lika nyfiken på ifall vädret är på min sida. Och ni ska veta att jag INTE klagar på denna så kallade vintern.....Har ju knappt varit någon.

I söndags kunde jag inte låta bli. Jag var bara tvungen att få vara ute och pilla lite i det som ska vara min trädgård. Som ni vet så gillar jag ju att hålla på, tycker det är rogivande. Och här finns/fanns lite att göra. I söndags klippte jag ner buskarna på framsidan och så blev det till att klippa gräset....Det är inte stort men det tog sin tid. I måndags tog jag baksidan och fick även ut Benny för att få bort en stubbe som var helt röten. Igår började jag gräva i den så kallade rabatten på framsidan, tog bort allt ogräs och luckrade upp jorden, sen på med ny jord. Idag ska det ner lite påskliljor i den rabatten. Sen så planterade jag påskliljor och penséer i krukor.....och det blev så fint som det kunde bli. Vårkänslorna riktigt sprudlade i min. Fast det bästa med gårdagen var nyckelpigan som jag hade vid mig i gräset.

Benny kom ju hem förra fredagen. Fredag den 13:de. Hans väska med kläder och laptop försvann, var ända i Göteborg och tillbaka till Köpenhamn. Igår ringde dom att den nu befinner sig i Jönköping så vi ska dit under dagen och hämta den på flygplatsen. Tar i samma veva en runda till Biltema för jag/vi vill ha en högtryckstvätt. Tänkte först låna en men känns inte bra, det kan ju gå sönder. Sen ska det tvättas bort allt smuts och annat som finns på altanen så vi får framgolvet igen. Gissa om jag kommer att ha roligt med den? Kommer ju att tvätta allt i min väg.....





Visst är den fin
 


 
 
 
 
Blir väl något här så småningom
 



2 kommentarer:

  1. Nu börjar du verkligen boa in dig kram

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig födelsedag! Lyckonyckelpiga o allt! Grattiskramar!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck