Sidor

tisdag 24 mars 2015

Nya tyger = nya bäddar

Jag har en otrolig tur som har en tygaffär knappt hundra meter från där jag bor. GD:S skor och tyger här i Skeppshult. Jag köper i stort sett allt tyg här. Finns verkligen mycket att välja mellan. Kan gå dit och låta ögonen vila på allt vackert precis när jag vill och även sätta mig ner och ta en kopp kaffe och tjata med ägaren Görel eller någon av dom anställda. Här finns en blogg, tyvärr inte nyligen uppdaterad men klicka på bilden i alla fall och gå in och kika

http://gdsiskeppshult.blogspot.se/
 
 
Hade med mig kameran för att ta ett par bilder
 







Som sagt, här finns massor av skor också, inte bara det som jag fotade här
 

 


Så, vad skulle jag in här och göra idag då? Jo, jag kan inte låta bli. Jag ska sy nytt burskynke till Lillan inför hennes utställning i Gislaved helgen den 18-19 april. Tänkte använda det dubbla som jag fortfarande har kvar som Anngert sydde till mig...slängde ju dom enkla efter utställningen i Valencia då jag ändå fick klippa dom på själva utställningen för att det skulle funka efter deras regler. Men bestämde mig alltså att sy nytt...passa på medans min symaskin funkar. Lite jobbigt att välja vilket tyg jag ville ha men fastnade till slut för detta. Tror mig att det blir läckert när det blir klart. Ska även dit en bädd som täcker allt "golv" och det ska sys puff med typ ett tält. Kan inte förklara. Sydde tält för något år sedan men här ska det alltså sys ihop med puffen.






GIVETVIS kunde jag inte låta bli att gå och kika på dom nya tygerna som hon har fått in. Och när jag nu ändå behöver nytt tyg till nya puffar då dom andra är slut så kom detta med hem också. Frågan är vilket jag kommer att sy först :) Blir nog puffar med dom rosa prickarna... Är ju 3 veckor kvar till utställningen så det hinner jag sy en annan dag.


Blir 2 puffar av dessa
 


 
 
Blir 2 puffar var av dessa
 

 
 
 
Och 2 puffar av detta
 

1 kommentar:

  1. ååå får komma ner när hon har öppet. Sy mkt snyggt du plåtat

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck