Sidor

lördag 7 mars 2015

Du väljer

Jo...Jag vet. För inte så längesedan så skrev jag ju att jag inte syr kattbäddar/puffar och säljer. Men så har jag varit ute och surfat. Och letat efter tyg med kattmotiv. Hittade några olika som jag gillar massor och som jag skulle kunna tänka mig att sy bäddar av. MEN. Jag kan inte sy och ha alla här hemma bara för att jag tycker det är kul. Tjejerna hade säkert blivit superglada. Men inte min plånbok.  Så min fråga är:
 
Vad väljer du? En bädd med kattmotiv på den ena sidan och den andra "vanligt" tyg. Och då betalar lite mer, i detta fallet 250:- Det högre priset grundar sig på att sådant här tyg med motiv är dyrare.
Eller en bädd med bara "vanligt" tyg och betalar mindre som 150:-
Och den viktigaste frågan...skulle någon av er kunna tänka sig beställa bäddar med kattmotiv? Eller för den delen med hundmotiv. Man kan ju även ha dessa som hundbäddar till mindre hundar.
 
Hur som helst. Jag har sytt idag. Försökte mig även på att sy en myntakudde i form av en katt. Men DET hoppar jag över. Jisses vilket pill. Roligt ja, men för smått. Myntakudden som jag sydde idag får mina tjejer behålla för sig själva. Bädden som jag sydde är vändbar, man kan alltså själv välja vilket man vill ha som insida/utsida. Och medan jag höll på att sy den så blev det även idé till annan bädd...som jag kommer att sy till mina kattungar sedan som dom kan gosa i här hemma. Lagom höjd om man säger så. Och dessutom tror jag att en sådan bädd skulle passa perfekt som hundbädd.
 
 
Kattbädden som jag sydde idag är till salu. 250 kronor. (+ porto om den ska skickas)Vändbar
 

 


 

Sådana här ska jag ha till kattungarna sen...givetvis är ju även dom vändbara då :)
 
 

 




Myntakudden.

 
 
 
 

Dessa kommer jag inte att sy bäddar med men myntakuddar
 



 
 
 
 
Och så här ser tygerna ut som jag har hittat. + det sista med rosa som jag har köpt i tygaffären här i Skeppshult


2 kommentarer:

  1. Lotta: Jag beställer en kudde med tyg 2 och vändbar med ngt rött tyg med hjärtan eller prickar om det finns? Jag kör med kontanter när vi kommer ner.. Måste få röven ur snart. Kram

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck