Sidor

söndag 8 mars 2015

Kattpuffar beställda

Idag sydde jag 2 kattpuffar på beställning :) Och när jag ändå höll på klippte jag ut tyg till lite fler puffar som jag ska sy. Dagens beställare ville ha samma färg på båda sidorna och då jag inte har sytt upp några än så gick ju det bra.
Tog lite bilder på tygerna som jag har hemma men färgen vill inte alls stämma som den är i verkligheten. Fast det går nog bra i alla fall. Kommer att öppna upp en flik där det kommer att fyllas upp med puffar till salu efter varje som jag får klar. .

Det har varit helt underbart väder ute idag. Hade lite lust att gå ut och gräva i landet men till det var det ändå lite för kallt. Får nog vänta ett bra tag till innan jag gör något åt det. För det blir med all säkerhet snö igen...vi är ju bara i början av mars. Skulle också vilja sätta igång projekt rastgård....men kallt för det också. Då det har varit fint och soligt ute blev det ju genast ljusare inne också. Så kameran åkte fram och jag tog lite bilder. Mest på Mini i vanlig ordning....Lillan vet precis vad som väntar när kameran åker fram och varje bild på henne är i stort sett suddig :(

Vet ni vad? Idag är det 3 månader sedan som jag flyttade tillbaka hit från Spanien. Dessa månader har gått otroligt fort. Och det börjar så smått se ljust ut. Är så glad att allting funkar som det ska. Och återigen vill jag tacka alla ER som har hjälpt mig/oss på ett eller annat sätt. Att bara låna bilen för att åka och handla har varit guld värt. Eller få en förfrågning om jag vill följa med och handla eller bara åka och kika på något. Nämner inga namn för ni vet precis vilka  ni är.


Börjar med den enda bilden på Lillan som jag fick

 
 
 
 
Mini




 
 
 
 
Jodå, Mini igen. Men med ett annat ljus. Och det är denna färgen som är hennes färg.



 
 
 
 
 
Lilla räkan. Började leka men orkade inte :)





 
 
 
 
Dagens kattpuffar....Blev 2 likadana


1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck