Sidor

torsdag 26 mars 2015

Minis mage

Här har ni en padda i dubbel bemärkelse :) Magen växer som bara den på henne och hon ligger väldigt ofta som på den första bilden. Sen är hon efter mig som en magnet,, ska vara med precis hela tiden. Och precis hela tiden vill hon att jag ska ge henne något extra gott. Hon har börjat tröttna på att springa runt nu...skönt. Hon går bara några meter för att sen lägga sig ner som en sann utslagen hjälte.

Jag började sy av det nya tyget igår. Hade ju planerat att sy upp alla puffarna först men det blev inte så. Var ju så klart nyfiken på hur  Lillans nya burskynke kommer att se ut. Men puffarna kommer att bli klara under dagen för "skalet" är färdigsytt (alla 9) ska bara fyllas upp och sys lite igen. När det gäller burskynket så kom jag bara till att klippa ut allt tyg på 8 meter som jag behöver. Kattpuffen som ser ut som ett tält är klar, och även botten...Dom sakerna som tog mest tid att sy. Får se om jag får resten klart idag, har en del annat att göra också. Ska i alla fall ha klart taket för  jag ska till Ann Nissen då jag får hjälp med att brodera in Lillans namn på burtaket....det som hänger ner. Har ju ingen symaskin som broderar även om det står högt på listan....men alldeles för dyrt för mig att köpa och bara sy som hobby.

Idag har jag lite annat på agendan. Ska till Gislaved och lämna Lillan för ett bad inför utställningen. Jodå, jag klarar det själv men tycker att jag fuskar då jag känner mig stressad då hon är stressad och blir ännu mer stressad på grund av mig. Så när jag badar dom så blir det bara snabbt. Och hon behöver en rejäl genomgång då jag inte har badat henne på över 1 år...Har bara varit med blöta handdukar. Och efter vistelsen i Spanien på 5 månader gissar jag på att hon fortfarande har spår efter det gula dammet från sanden som kom från Afrika.... Medan hon badar ska jag in till Jem & Fix och köpa golv till köket och hallen....blir nog att lägga det i helgen. Även in till Rusta och köpa tapet...vill ha annat i just köket och hallen då jag inte riktigt gillar det som är, ser mer ut som tapeter till ett sovrum.  Lite ny blomjord ska också hem och fyllas på i rabatten som jag gjorde på framsidan. Nu har ju kanterna kommit dit.

Utöver det så har jag burskynken beställda som jag ska sy (inte just idag) Ska även göra design till visitkort...Alltid lika roligt. Men det kommer jag nog hinna med idag...både det som är på beställning och till mig själv. Måste ju ha nya då dom gamla inte har rätt  information. Jag tokälskar det här. Att ha något att göra hela tiden. speciellt nu då jag har kommit in i en period igen då jag inte kan sova.


Kortet på Mini nedanför är taget i morse

 
 
 
Dessa tog jag igår. Som ni ser så lurar hennes färg lite också på just dom bilderna, svårt att se riktigt hur stor magen är.



 
 
 
 
Kattpuffen/tältet som är sytt till Lillans burskynke och på denna bilden är färgen rätt också för ovanligheternas skull. Denna går att beställa i egna färger och kostar då 300:-






 
 
 
Botten till buren. Och färgen är inte som den ser ut på bilden då jag har lampan i köket tänd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck