Sidor

onsdag 11 mars 2015

Vår!!

Blev ju nästan lite vår här i Skeppshult också. Dom sista dagarna har varit helt underbara, även om det har varit lite kyligt. Och idag visade det 14 grader. Lite tråkigt att inte jag har någon blomma att fota här hos mig.  Men när jag skulle fota och visa att vi faktiskt har en altan/uteplats såg jag dom. Så fina krokusar precis nedanför. Blev så glad. Det kliar i fingrarna att få börja påta i jorden och plantera lite lökar och växter.

Häromdagen så investerade jag i persienner. Men dom gör ingen nytta ståendes vid ytterdörren. (fast jag har ju inte haft tid) Och redan tidigt i morse såg jag att det skulle bli soligt och fint. Så för att slippa huvudvärk när solens strålar hittar in här tänkte jag att det var lika bra att få dit dom. Men det slutade i en massa merarbete. För när jag ändå höll på så putsade jag alla fönster igen. Såg liksom var tjejerna har varit. Och ja....även om det inte var så längesedan som jag putsade dom så blir dom ju smutsiga. Och även putsa fönster gillar jag. Och här är det ju inte så många så det går fort. Och när jag NU ÄNDÅ var igång så städade jag en runda. Och satte fast dörrlisten som hyresvärden kom med när han kom hit med en ny tvättmaskin då den gamla hade gått sönder. Och avslutade med att sy en ny kattpuff som var beställd. Och så har ännu en dag gått. En dag närmare att min karl kommer hem. Längtar efter honom....bara så ni vet.
 
 
 
Härliga vårblommor

 
 
 
 
 
Längtar efter att få börja med rastgården. Och sitta ute och njuta av värmen




 
 
 
 
Gjorde ju nya vägghyllor förra veckan....eller vad det var. Ångrade mig angående tyget då jag tyckte det stack ut för mycket....även om jag gillade det. Så jag gjorde om och dom blev vita istället. Och så hade jag plastknappar med hjärtan. Knipsade bort öglan bak och limmade dit på bakstycket för att dölja skruvarna

 
 
Söt liten detalj

 
 
 
 
Kattpuffen som är beställd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck