Sidor

måndag 23 mars 2015

Mini 6 veckor

Det har redan gått 6 veckor för Mini...otroligt fort har det alltså gått. Det blir ju 42 dagar och hon har cirka 23 dagar kvar innan hennes bebisar kommer. När jag jämför henne med Lillan så hade Lillan gått upp mer i vikt sammanlagt, men jag tycker ändå att Mini ser större ut. Vilket med all säkerhet beror på att Mini är större än Lillan även utan att vara dräktig. När Mini hade gått 4 veckor så var det en tjej som kommenterade
1. Väg efter exakt 5 veckor
2. Väg igen efter 7 dagar
3. Dividera viktökningen med 50 gram = antal ungar


Jag kollade lite tidigare honor som har varit dräktiga då jag ju väger och även bloggar om det. Men jag tror inte att man kan kolla så....för tråkigt nog så stämde det inte. Exempelvis skulle då Lillan ha 5 bebisar (5,1)...hon fick 6. Kollar jag då Mini nu så ska hon ha 3 eller kanske 4 (3,6) Jag gissar ju på 4 kanske 5, lutar mer år 5 bebisar idag om jag kollar min egna uträkning....vilket jag också gissade på för 2 veckor sedan.  Hur det än är så får vi ju veta snart...för som sagt, tiden går fort. Hur som helst är det roligt att kolla lite på det när det gäller siffror och bebisar. Och jag har ju en egen uträkning som sagt. Någon som har stämt och som jag brukar räkna när dom är 6 veckor. Behöver inte alls stämma, men som sagt...JAG tycker det är kul att kolla och jämföra. HUR jag räknar ut det kan jag skriva om imorgon...så har jag något att skriva om :)

Mini väger idag 4830g och har under veckan gått upp med 180g...2 av dagarna har hon inte ätit som hon brukar och har spytt 1 gång. Sammanlagt har hon gått upp med 599g. Bilderna tagna nu på morgonen.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck