Sidor

lördag 1 december 2012

Sköna ungar

Dom är helt galet underbara...Jag får inte nog av dom. Hela tiden är det någon av dom som är vaken och busar runt. Antingen så sitter jag på golvet och är med dom eller så ligger jag ner. Är jag i köket och håller på så har jag dom runt benen. Idag har dom fått kalasa på kokt kycklingfilé. Det har blivit lite dietmat för alla nu och det är väl ingen hit kan jag lova. Men dom som har varit lösa i magen har blivit betydligt bättre. Fortfarande är det Lillan som har det värst. Och hon är också den enda som vägrar äta av det som ges. Så jag har mer eller mindre fått tvångsmata henne så hon får i sig av maten som lugnar ner hennes mage. Men som sagt, kokt kyckling blev det och efteråt så fick väl alla av dom matkoma.

Som sagt, Lillan har det inte lätt just nu. Hon vill verkligen äta och hon försöker sig på att dia både Olivia och mamma Jamie. Men ingen av dom vill ligga still med dom längre. Så under dagen så sökte hon sig till Luna och där blev hon kvar i mjölkbaren. Och Luna var snäll och lät henne stanna. Även Val låg där en stund i eftermiddags. Men jag är orolig för Lillan iallafall. I onsdags vägde hon ju 515g och igår morse när jag vägde henne vägde hon 463, hon hade gått ner med 52g. Imorse hade hon gått ner ytterligare fast nu med bara 4g När jag vägde henne nu hade hon gått upp under dagen med 27g, väger 486g Så nu är hon snart uppe i vikten hon hade i onsdags fattas bara 29g. Förhoppningsvis har min tvångsmatning hjälpt henne. Och det med att jag tvingar henne är bara när jag ger henne dieten. Så hon springer inte på toa lika ofta.

Försökte ta lite bilder idag. Solen har skinit in i rummet men det blev bara pannkaka av allt. Jag har ju grejat en del dessa dagar och det har resulterat i värk och armar/händer som skakar. Men jag fick ihop någon bild iallafall..



Underbara Téa. Så vackra ögon...




Anastasia är så jättenyfiken på allt som händer runt henne. Gillar denna bilden då henes blåa ögonfärg blev ännu blåare på grund av filten hon ligger på. Och noop...Hon får inte behålla den färgen. Alla bebisar har blå ögon som skiftar när dom är runt 5-6-7 veckor. Olika för varje bebis.





Anjelica är så läcker i sin färg...hon är helt bedårande




Underbara Alan. Också nyfiken på det mesta men lite mer försiktig. Och nu är han också tingad. Blev ingen bra bild på Audrey , det får bli en annan dag. 



2 kommentarer:

  1. de är underbara alla. När blev de dåliga i magen då? Har inget hört/läst kramar

    SvaraRadera
  2. Anjelica är ju helt underbart härlig ... o vilken fantastisk blå ögonfärg på bilderna på Anastasia ... man sägar bara ooooohhhhh på alla dina bilder om alla dina små! Adventskramar!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck