Sidor

torsdag 6 december 2012

Mina avelsplaner

För ett tag sedan så skrev jag att jag hade lite på gång och som jag skulle berätta någon gång i december. Och någon gång är väl lika bra idag som någon annan dag. Fast det där med planer.....blir ju aldrig som man planerar. Det har  blivit lite ändringar....som vanligt kanske jag ska tillägga.

Inför nästa år så har jag tänkt ta det lugnt när det gäller kattungar. Det var också orsaken till att det är babybom här hemma nu. Alla bebisarna här hemma var alltså väldigt planerade. Jag bestämde tidigt att jag skulle behålla 2 tjejer för det var typ det jag hade tänkt mig att jag skulle orka med. Och med 2 små tjejer så blir det ju inga bebisar förrän någon gång 2014. Alla mammorna här ska flytta, Luna tillsammans med sin dotter Anjelica och Olivia flyttar tillsammans med Audrey. När det gäller Jamie så har jag haft en uppfödare i Tyskland som har frågat efter henne flera gånger.
Nu när jag har bestämt att jag inte ska ta mer kullar på henne bestämde jag att hon kanske kunde flytta till Tyskland så jag hörde av mig till uppfödaren. För att göra en lång historia kort...Istället för att hon ska betala för Jamie så har vi bestämt att vi ska göra ett byte. Hon har en creméhona som jag gillar. Visserligen är ju hon inte någon kattunge längre, hon är född i april men jag gillar honan mycket och hon kommer att tillföra nytt blod i mitt katteri. Och det är ju det jag är ute efter nu. För jag känner att det kanske annars börjar bli för många Tawalli'skatter med samma föräldrar bara för att jag inte vidgar mina vyer.
Och som ni redan vet så flyttade ju Casper hit för cirka 3 veckor sedan....Även han kommer med nytt blod till mig.

Så i slutet av Januari när alla bebisarna har flyttat så flyttar även alla mammorna...Luna, Olivia och Jamie. Om allting klaffar så ska jag hämta den nya honan i slutet av Januari...Eller kanske första veckan i februari beroende på när kattungarna i den sista kullen flyttar. Och samtidigt då flyttar alltså Jamie. Jag återkommer mer om just detta senare :)

Att jag ska dra ner lite beror på att jag inte mår så bra. Just nu har jag ju ont i magen, och just nu är det mer än vanligt. Förutom det så dras jag ju med min värk och det sista halvåret har jag haft tryck över bröstet. Det kan vara lite stressrelaterat, jag vet inte. Det har ju hänt lite i min omgivning som kan ha utlöst allt. Men med mindre katter hemma kommer jag att få lite mer tid till att försöka bli frisk. För jag är den typen som inte kan hålla mig still...hur dålig jag än är. Äsch....det blir nog bra hur det än blir.

Får väl bjuda på några bilder också.


Casper och Luna följer intressant vippan jag lockar med







Casper har vuxit till sig bra sedan han flyttade hit för 3 veckor sedan. Första bilden är tagen idag, den andra samma dag han flyttade hit





Och nedanför bilder på den nya honan. Jag väntar lite med att lägga ut hennes namn. Uppfödaren skickade lite nytagna bilder på henne och jag tycker hon ser bra ut...framför allt ser hon stor ut.


















3 kommentarer:

  1. Hon å Casper blir nog kanon och båda ser ut som tvättäkta Tawallis katter ;)

    SvaraRadera
  2. Håber du snart få det bedre! Casper er bare My kinda guy :-)) Det er en rigtig god blog du har, tak Gitte D

    SvaraRadera
  3. Jag ser en Lancelotsvans på nya honan :D Det blir nog bra ska du se!
    Kram
    Malin

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck