Sidor

torsdag 6 december 2012

Olivias bebisar 9 veckor

Jag kan ju förstå dom som väntar på att få hem sina älsklingar att dom tycker att tiden kanske går så långsamt. Men jag själv tycker att den går så fort. Var inte alls längesedan dom föddes ju. Och det har ju hänt så mycket med dom under alla dessa veckor. Var och en av dom börjar få mer och mer en egen personlighet. Skriver lite här. Bara för att ni ska veta så skriver jag om dom i den ordning som dom är födda.

Tom är den som är mest pratig. Bara han är på väg någonstans så är han tvungen att tala om att nu ska ha gå iväg. Han tycker om att ligga på höga höjder och sova. Tyvärr är det ju så att han har känsliga ögon. Dom är ju stora och då blir det lätt att det rinner i dom. Och det kommer det att göra i några veckor tills han blir lite större. På korten ser man att han är lite röd på sidorna precis nedanför ögonvrån. Det däremot är inget annat än hans färg som visar sig mer och mer där. Jag tror faktiskt att jag inte bryr mig om att torka/tvätta hans ögon nu fram till nästa vecka och se efter om han kanske blir bättre då. Jag hade samma "problem" med Jamie när hon var liten

Tina gillar inte höjder, hon blir stel som en pinne. Detta gäller dock bara när jag tar upp henne för annars ligger hon gärna på samma höjd som Tom och då också gärna jämte honom. Hon är väldigt tung för sin ålder så jag tror att vi har en riktigt stor hona framför oss. Hon är också lite fin i kanten...håller på att tvätta sig ofta. Känns mycket bra att Tina flyttar tillsammans med brorsan Tom för dom kommer väldigt bra överrens.

Téa är min alldeles egna trollunge. En liten prinsessa, fast hon tror nog hon är drottningen här. Himla lite med ögonen så faller alla för henne. Gäller alltså även katterna runt henne. Hon är inte bestämd på något sätt eller så...hon mer bara följer strömmen. Hon gillar inte heller höjder men protesterar inte när jag tar upp henne. Lite kräsen i maten kan jag tycka för gillar hon den inte så äter hon den inte. Väldigt lik sin mamma Olivia där och även på många andra sätt. Vilket jag tycker är skönt då Olivia ska flytta till samma hem som Audrey. Téa är också den som gräver ner bajset efter som som inte gör det.

Tony som tidigare var soffpotatis och mer eller mindre alltid sov....gör det inte så ofta nu. Han är ett litet yrväder som älskar att leka...vare sig han leker med sina syskon eller om han leker själv med en leksak. Det lilla runda som han hade tidigare har nu blivit muskler. Han är otroligt social och när han tittar på mig så smälter jag.

Tammy är den som är lugnast av dom alla. Tar jag upp henne så bara hänger hon med. Hon är med på allt. Ett litet matvrak som äter allt man ställer fram....bara det är mat. Hon älskar ju så klart att busa omkring med alla, men mest är hon faktiskt med Casper som är betydligt större och starkare än hon. Fast hennes största idol är nog Benny. Så snart han lägger sig i soffan för att titta på tv:n är hon där och så lägger hon sig på hans mage och somnar :) Har som vanligt tagit massor av bilder som finns på min hemsida. Fast mest bilder idag blev det på Téa. Brukar ju vara så svårt att fota henne annars för att hon alltid sticker.

Deras vikter idag är

Tom 990g +160g
Tina 937g +142g
Tèa 865g +117g
Tony 917g + -182g
Tammy 783g +103g




Tom






Tina






Tèa






Tony







Tammy





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck