Sidor

onsdag 5 december 2012

Läkarbesök

Idag var jag alltså tvungen att ta kontakt med en läkare. Den som känner mig vet att det ska MYCKET till för att jag ska till läkaren....och så var det idag. För cirka 4 dagar sedan började jag få ont i magen igen. Tänkte och hoppades förstås att det kanske bara var magsjukan. Men igår så var det riktigt illa. Jag kunde inte gå raklång, det blev dubbelvikt och med mussteg. Jag hade sådana fruktansvärda smärtor. Jag tog min vetekudde och värmde den för jag visste att det kunde hjälpa lite. Och precis som tidigare så brände jag mig på magen. För även om jag inte kände att det var så varmt på grund av smärtan så var det alldeles för varmt.....vilket har resulterat att jag nu också har ont PÅ magen på grund av röd svullnad. Och det blev alltså inte bättre. Så jag misstänkte att jag hade fått infektion i tarmfickorna igen. Så det blev ner till läkaren idag för att ta prover och mina värden var väl inget att hurra för. För visst hade jag en infektion. Så jag tar nu 2 olika sorters antibiotika, en tar något medan den andra tar annat.....fråga mig inte....har ingen koll på vad allt heter. Plus att jag får ta smärtstillande mot själva värken som jag har nu. Men annars är allting ok. Jag har inte lika ont......inte just nu.

När jag var klar hos läkaren var jag tvungen att åka vidare för att köpa kattsand....det går åt en hel del av den varan här nu. Och när jag kom hem tog jag och gjorde i ordning ett bad till stinkpelle...Vincent alltså. Kan lova att han inte var glad i mig. Stark är han och röstresurser har han. Han försökte smita flertalet gånger. Men jag fick honom ren till slut så nu luktar han gott igen. Kanske ända fram tills i morgon :)

3 kommentarer:

  1. Håller tummarna för dig att medicinkurerna ska hjälpa!!! Å vet du va Kappi har för procedur i sandlådan? Han måste SMAKA på sanden innan han hoppar i lådan!!! Inte konstigt att han är så tung .... (slipper ju bada honom i alla fall) Kram!

    SvaraRadera
  2. Håller koll på dig vännen ;)

    Skönt att ha en katt som luktar gott?

    Lena jag kanske ska utfodra min småmissar med kattsand så de går upp i vikt hihihi

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck