Sidor

torsdag 27 december 2012

Olivias bebisar 12 veckor

Och ni som följer mig på Facebook vet ju redan....och jag kan tänka mig att ni är nyfikna på hur jag ska klara mig ur det här :) Njaaaaa.....finns väl inte så många sätt att klara sig ur denna knipan som jag har satt mig i...nämligen den att jag har sett fel på kön. Tina Turner visade sig vara en hane. Så Katri som skulle ha Tom och "Tina" har nu bara Tom. Tina har fått ett nytt namn så klart och heter nu Timothy Dalton. Nu måste jag få en ny stamtavla på honom, och när den kommer måste jag ändra på PawPeds också. Och så måste jag sätta ut honom till salu. Jag bara undrar....kan det bli så mycket fel nu innan året tar slut?? Och jag som tyckte att jag hade en stor och fin hona med dunderkrispig päls. Allting stämmer ju....förutom att hon är en han. Men det blir nog bra, var väl kanske meningen av någon konstig anledning....jag kanske skulle ha den sista "James Bond 007" och nu har jag ju alla :) Ni kan ju bara föreställa er mig efter det beskedet....kollade runt i alla kattungars rumpor flera gånger om för att kolla så ingen annan var fel. Och jag fattar det fortfarande inte.....men, men.

Tammy, Tom och faktiskt även Timothy har flyttat. Timothy får vara med Tom så har dom varandra att busa med tills jag hittar ett nytt hem till honom. Och Tony flyttar i morgon. Denna veckan har Tony ökat i vikt jättemycket....vägde honom flera gånger så att jag inte gjorde fel, men nädå...vågen visade samma varje gång. Det är Tom och Timothy som har varvat ner under veckan och knappt gått upp något alls.
Deras vikter denna veckan är

Tom 1284g +25
Timothy 1294g +54g
Téa 1219g +167g
Tony 1402g +203g
Tammy 1106g + 106g



Tom




Timothy. Kolla bilden under....inte skulle man tro att allt det röda tillhörde färgen choklad!! Förresten ser det inte alls ut som samma kattunge ens.....säkert någon som har bytt ut henne till honom :D Nämän...visst ändras dom mycket på 12 veckor. Ingen av dom har ju minsta likhet med hur dom såg ut när dom föddes




Téa




Tony




Tammy











1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck