Sidor

lördag 15 december 2012

Jag är sjuk

På riktigt alltså. Har åkt på en dunderförkylning, så nu gör jag inget annat än tycker synd om mig själv för att jag inte kan andas, för att det gör ont när jag hostar och för att jag dras med en huvudvärk som bara blir värre för varje hostattack som jag får. Jag började känna av att jag hade något på gång redan i  början av veckan och jag misstänkte att det var förkylningen som kom...den är hos mig och hälsar på varje år strax innan jul. Men förra året kom jag faktiskt lindrigt undan....det är mycket värre nu. Jag brukar kunna vara uppe och dona ändå, men idag har jag haft pajamasbyxorna på mig hela dagen och tillbringat mycket av min tid i sängen, lite tv:tittande och lite sovande. Lagade mat men det kunde kvitta för jag känner ingen som helst smak eller lukt.

Hade besök av Lisa och Roy igår och det var ju tur att dom är så förstående för jag var liksom inte pigg och hoppade runt. Idag skulle Anngert komma men det här busvädret satte stopp för det idag så eventuellt kommer hon i morgon och då kommer även Lena och Lill (kanske) Allt beror på hur vädret blir. Dom vill ju se bebisarna innan dom flyttar :)

I vanliga fall så brukar jag alltid ändra lite på min indexsida till 1:a december...så det ser lite juligt ut. Har totalt glömt av det detta året, har liksom haft en massa annat att göra. Först tänkte jag bara slänga ut det som jag hade förra året men nä.....jag har gjort en bild så nu är det uppdaterat.

Alla bebisarna mår bra, fast jag tror att dom känner att jag inte mår så bra. Dom har liksom lekt tyst idag. Ifall någon undrar så går det superbra för Lillan, hon ökar stadigt i vikt och magen funkar för henne. När jag vägde henne i morse så stod vågen på 720g. Så sedan igår morse har hon gått upp med 85g Hon har alltså gått upp med 204g sedan i måndags :)


1 kommentar:

  1. ÖMK ÖMK ÖMK!!!!
    Lillan är det raraste i kattväg på länge. Hon var liksom med hela tiden och efter dig Lotta som en skugga.

    Jo nog för att du inte var så pigg i går och än värre idag stackare så det kanske är tur att det var skitväder idag då så du fick vila.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck