Sidor

onsdag 5 december 2012

Jamies bebisar 7 veckor

När det gäller Jamies bebisar så har det varit en jobbig vecka. Dom har ju varit dåliga i magen var för sig i 1 dag. Lillan fick ta den största smällen, och faktiskt så trodde jag ett tag att jag skulle förlora henne. Det behövs ju inte så mycket för att en så liten ska torka ut och dö. i 3 dagar höll det på för henne innan det vände och allt som hon gick ner dom dagarna tog hon upp dag 4. Nu är hon sitt vanliga jag igen och busar runt med alla. Jag fattar inte att hon som är så liten är den som är tuffast av alla. Ingen av Jamies bebisar är speciellt högljudda eller pratglada. Kommer det något från dom så är det som en liten viskning.

Nu när det är så många bebisar som 13 omkring mig så vågar jag inte dra runt på dammsugaren...det blir sopborsten som åker fram. Och jag kan lova att det är lika jobbigt med den, det tar liksom tid innan det är klart. Vin är helt totalt galen i den. Han klamrar sig fast med framtassarna och sedan vägrar han släppa. Jag har tagit bort honom ( i morse) och gått in med honom i vardagsrummet för att jag skulle kunna bli klar någon gång men det funkade inte. Han hoppade upp på den :-) Även dom andra tycker det är jätteroligt när jag tar fram sopborsten.

Vincent är nu inte lika smutsig runt munnen...nu är det i andra änden istället. Jag längtar efter den dagen då han förstår att han inte behöver sitta ner i sanden när han ska bajsa. Han gör ju det och då fastnar både bajset och sanden där bak. Om jag slipper åka in till sjukhuset akut idag så blir det ett bad på honom....annars får det vänta.

Val är fortfarande till salu. Han är helt otrolig och jag kan inte förstå att han är kvar. Eller jo....det kan jag ju. Han är ju så svår att fota men det börjar bli bättre. Han har vuxit till sig kraftigt och hans benstomme går inte att ta miste på. Han väger över 100g mer än sina syskon. Och jodå....han har varit dålig i magen också.
Bilder finns på hemsidan


Vanessa 557g +42g
Val 789g +139g
Vincent 657g +107g
Vin 697g +133g



Vanessa






Val






Vincent






Vin






1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck