Sidor

söndag 29 april 2012

Vikter, vikter, vikter

Jag kan inte låta bli. Som dom flesta av er vet så väger jag mina katter...ofta. Och som jag har skrivit tidigare, på detta sättet får jag även en liten fingervisning på om dom mår bra eller inte. Så även om jag inte skriver ner det här varje vecka så väger jag alla varje vecka. När det gäller vikterna idag så kan jag bara inte låta bli att skriva ut lite vikter när det gäller mina dräktiga honor. När det väntades bebbar i kullarna A-B och C så har jag...tyvärr...inte kvar dom vikterna. Jag skrev inte ner något i almanackor utan i blogg och den bloggen som jag hade då är och förblir borta :(
Att jag är så inne i detta just nu beror med all säkerhet att jag är så bebissjuk. Och då Luna ska ha först om knappt 3 veckor så är jag rätt så rastlös. Detta blir ju Lunas första kull och vägning varje vecka. Men det är ju så svårt just när det är första kullen. Fast egentligen så spelar det nog ingen roll, mer än att jag tycker det är roligt, för som ni kan se av vad jag skriver nedanför så finns det inte en chans att kunna gissa sig till det. Fast gissar gör man ju ändå.....just för att det är roligt. Jag bara älskar denna tiden när dom går och väntar smått. Vikterna som skrivs här gäller vecka 6 för alla, alltså samma som Luna var i fredags.

Milla 2008    +590g  6 bebbar med Lancelot
Milla 2009    +695g  4 bebbar med Lancelot Här är det ju ändå samma hane som ovan, väger mer men 2 bebbar mindre??!!
Milla 2010    +506g  6 bebbar med Pysen
Bella 2008    +700g  4 bebbar med Challe...exakt samma som Luna nu
Bella 2009    +507g  4 bebbar med Challe
Eva 2009      +706g  6 bebbar med Pysen 6g mer än Luna nu
Maya 2009   +896g  5 bebbar med Eddie
Tindra 2010  +310g  5 bebbar med Fjodor
Tindra 2011  +491g  6 bebbar med Fjodor
Suzie 2011    +640g  1 bebis med Fjodor
Suzie 2011    +850g  4 bebbar med Fjodor
Jamie 2001    +658g  6 bebbar med Jonny 2 klarade sig inte då dom var prematura
Luna 2012     +700g   Och då är ju frågan, hur många tror ni det kan vara?

Kurts knölar går ner mer och mer. Fast nu verkar det inte gå så fort som den första veckan. Det är väl kanske för att det är det sista. Och nu kan jag inte hänga upp mig mer på hans vikt. Sedan i tisdags när han fick sin andra spruta så har han istället gått upp med 36g. Och den vikten som han har nu är nog hans vikt, 6636g. Knölarna väger inte så många gram nu. Hur som helst så är han återigen glad. Och han njuter nog lite extra över att kunna ligga i sin älskade lilla blåa plastkorg. Han fick plats i den innan med knölarna också men dom var nog i vägen. Igår och idag så har jag också vågat släppa ut honom med dom andra. Tänker främst på Luna som är dräktig. För med den sprutan som Kurt fick så fick han inte vara i närheten av någon som var dräktig eller gravid dom 2 första dagarna, (vare sig människa eller katt) för då kunde det hända att det blir missfall/abort.







 Några bilder på mina tjejer också Taskigt ljus med det gör inget :-)















2 kommentarer:

  1. Wow då kankse hon får 6st bebbar den lilla råttan. Himla fina bilder som vanligt

    SvaraRadera
  2. Ja det här med vikter ... det blir ju hur som helst ... så jag gissar på 5st. Så fina de är allihop o Kurt ser ju ut att må hur bra som helst - i sin blåa låda. Å så kommenterar jag ditt senaste bygge samtidigt: FANTASTISKT!!! Och beskrivningen oxo!!! Tack för den. Nu har jag lösningen på "hörnsammanfogning" = 3-kantlist! Javisst!!! Tack! Kramisar!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck