Sidor

måndag 23 april 2012

Kurt & vikten

Idag är det ju 6 dagar sedan jag var med Kurt hos veterinären och ha fick en spruta med dubbel dos av Alizin. Och imorgon ska vi till veterinären igen. Han ska eventuellt få en spruta till men om det blir så vet jag inte än. Dessa 6 dagar som har gått har fungerat jättebra för Kurt. Hans knölar har gått ner jättemycket och det är inte mycket kvar. Jag har vägt honom varje dag och endast idag har han inte kommit över 100g-sträcket (minus) Idag var det bara 46g och därför är jag lite osäker på om han kommer att få en ny imorgon eller inte. Så här har det iallafall sett ut under veckan
Tisdag 17/4 dagen som han fick sprutan 7200g
Onsdag 7118g -82g
Torsdag 6976g -142g
Fredag 6842g -134g
Lördag 6740g -102g
Söndag 6620g -120g
Måndag (idag) 6574g -46g
Sammanlagt har han nu gått ner då med 626g För inte så många dagar sedan så skrev jag ju att av hans vikt så trodde jag att minst 500g var vikten på knölarna, men det är alltså mer. Och han har fortfarande lite kvar av dom. Jaja....vi får se.

Jag bara kunde inte låta bli att fota honom idag när jag vägde honom. Mina katter är så vana vid att vägas så dom sitter gärna kvar även om jag är klar :-) Även om man heter Kurt och knappt får plats :-)


4 kommentarer:

  1. Haha, vilka roliga bilder på Kurt! Men, trots utstyrseln, syns det ändå att han har blivit en fantastiskt snygg och maffig kille;)

    SvaraRadera
  2. Han är ju bara så bedårande underbar "lille" Kurt!!!! Nospuss till honom!! ;)

    SvaraRadera
  3. HAHAHAHa lille gubben!!!! Sån roooolig bild, å han ser ju såååå nöjd ut. Han Myser! Fotomodell för Lottas nya designkollektion för kattklädsel ...
    Pussar på er allihop!

    SvaraRadera
  4. Sååå roliga bilder på fina Kurt, Storkram!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck