Sidor

söndag 8 april 2012

Dumma Olivia

- Så här gör man serru!!! Jag vet hur för nu har jag faktiskt varit med serru, säger Luna lite malligt.
Och så tar hon nackatag om Olivia och börjar trampa.
- Är du säker, jag menar fungerar detta? frågar Olivia, spinner och kuttrar vidare.
- Ja, tänk för att det gör det!!
_ Gå väck nu Luna. Du gör inte riktigt rätt, man kan inte trampa så precis framme vid huvudet, du kväver ju Olivia om du håller på så, säger Jamie. - Jag ska visa hur man gör på riktigt!!
Och Luna lägger sig brevid och tittar på när Jamie tar upp där Luna avslutade. - Man måste trampa så här långt bak, säger Jamie och känner sig plötsligt lite förlägen och går av.

Ja, som du kanske förstår så är Olivia i löp. Det visade sig idag och hon har gått och kuttrat PRECIS hela dagen. Lite väl tidigt tycker ju då jag, hon är ju bara strax 8 månader. Och hon får vänta ända till sommaren efter utställningen i Trollhättan innan hon kommer att paras. Skulle inte förvåna mig om hon sätter igång Priscilla också. Och Jamie som har börjat vispa runt med svansen lite väl mycket. Så jag tar tillbaka det där som jag skrev om igår att det bara är charmigt och sött........lite kanske, men inte mycket.

Men det är inte det som överskriften syftar på, att Olivia är dum för att hon löper. Nä, det finns andra orsaker till det. Hon som tidigare har ätit precis allt som man har gett henne vägrar ju äta blötmat nu. Jag vet inte om ni kommer ihåg det, men när hon var liten och skulle börja äta så stod hon bara vid maten och pep och tittade på mig. Hon ville absolut inte äta själv utan hon ville att jag skulle mata henne. Imorse så tänkte jag bara testa det igen....att mata henne. För som vanligt den sista tiden så stod hon bara och försökte gräva ner maten, ville inte ens smaka. Så jag tog en bit och tvingade in det i munnen på henne. Hon smaskade i sig det utan problem. Men ville fortfarande inte äta från fatet. Så jag tog helt enkelt upp maten till henne som när hon var liten och började mata henne. DÅ skulle hon minsann äta, och jisses vad hon åt. Det är VERKLIGEN något som jag hoppas på att hon kommer ifrån riktigt snabbt för jag har ingen större lust att mata en 8-månaders katt...som dessutom tycker hon är så vuxen att hon ska löpa.

Idag har jag varit lite på hugget och fixat. Jag har gjort en annons för utställningen i Trollhättan som jag blev ombedd att göra och som har att göra med hallen. Sen har jag gjort skyltar till Camilla. Och så har jag gjort klart mina egna bilder som jag ska ha med mig till utställningen i Uppsala. Fast jag blev lite irriterad när jag höll på. Mina lamineringsfickor tog ju slut så jag fick köpa nya för inte så längesedan. Och dessa är ajg inte alls så nöjd med. Dom är lite tunnare än dom jag hade tidigare och inte alls samma stadga. Men jag tänker inte slänga dom för det, kostar lite för mycket för att bara hamna i papperskorgen. Men det får duga till Uppsala iallafall, och även till Tysklad för jag tänker inte göra nytt. Då måste jag ju beställa nya bilder och en massa annat så det får vara. Jag har även öppnat 1 ny flik här på bloggen som har med Kurts knölar att göra. Denna informationen har jag nu även på min hemsida och även det om kemisk kastrering har jag på hemsidan.

Camillas skyltar




Mina bilder till Uppsala. Som jag har skrivit innan (tror jag) så är det enkelrader med burarna. Besökare går på ena sidan och vi utställare på den andra. Jag vill ha upp bilder men vill inte att varken jag eller besökare ska se en ful baksida. Så jag har satt ihop bilder så det ser ut som ett upp och nervänt V och bara knutit ihop det med sidanband.








Så här ser det ut från sidan


1 kommentar:

  1. Är man söt så får man vara besvärlig. Eller hur Olivia ;)

    Jättefina skyltar! Speciellt de som ska stå på utställningsburarna.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck