Sidor

lördag 7 april 2012

Fruktansvärt jobbigt

skulle jag kunna skriva att jag tycker att det är...men då skulle jag nog ljuga. För jag tycker inte det är jobbigt, jag tycker att det är lite charmigt och sött. Och jag vet att det är en övergående period så jag får helt enkelt passa på att njuta. Och ja, är det inte övergående då får jag njuta länge av det. Men som sagt, jag tror att det går över.

Som jag har skrivit innan så är ju Priscilla helt galen i mig. Faktiskt även Olivia fast inte lika mycket. Benny har ju satt lite regler och det är att katterna inte får vara i sovrummet under natten. Priscilla har suttit utanför och gråtit en stund varje kväll men hon ger alltid upp efter en liten stund. För 3 kvällar sedan började Olivia. Jag trodde först att hon kanske höll på att gå in i löp....och det kanske hon gör, vem vet. Men för 3 kvällar sedan så började Olivia gråta utanför dörren....tillsammans med Priscilla. Det var jobbigt för mig men jag var tvungen att stålsätta mig och inte släppa in dom, då hade det liksom varit kört. Priscilla gjorde som vanligt, gav upp efter en liten stund men inte Olivia. Hon fortsatte och så höll hon på ungefär varannan timme tills jag gick upp. Då var hon lugn.

Igår kväll gjorde dom som vanligt. MEN....det började slå i dörrhandtaget. Jag förstod att det var Olivia då det bara var henne som jag hörde. Och jag fattade att hon hade hoppat upp på tv-hyllan. Men jag låg kvar och trodde att hon kanske skulle sluta, men nädå. Till slut så gav jag upp, tog min kudde och täcke och gick och tänkte fortsätta sova i soffan. DÅ blev hon tyst, lade sig jämte mig och sov och var lugn hela natten. Jag gick ifrån sovrummet natten innan och gick för att sova inne hos Kurt men då pep hon utanför där istället. I och med att hon sov resten av natten så tänkte jag att hon är nog inte i löp, då hade hon ju fortsatt med pipandet. Nu under morgonen när jag har varit inne hos Kurt och grejat vid datan så har hon suttit utanför och pipit. Hon vill helt enkelt vara där jag är. Jag har släppt in henne här dom stunderna för att hon ska vara tyst. Då lägger hon sig i sängen och tittar på mig medan Kurt tittar på henne.

Benny håller på att lära Oliva att hon ska komma till honom när han ropar och att hon ska lägga sig vid honom när han sitter i soffan. Det börjar ta sig, hon kommer till honom och hon lägger sig en stund. Och jag tror att Benny känner sig lite stolt :-) Han har ju Olivia lite som sin favvo, och det är ju ömsesidigt. Hoppas det håller i sig för hennes del så hon inte blir som Priscilla och bara vill vara med mig.

Imorse hade jag härligt ljus inne i köket så det blev lite bilder igen. :-) Fler finns på deras sidor på min hemsida :-)

Luna







Priscilla







Olivia







2 kommentarer:

  1. Dessa underbara förunderliga!!! Tack för samtalet i går. Det var allt OK hos vet i dag, o nu fortsätter Nalle och Missan/Liv o gulla med varann.
    Påskkkramar!!!

    SvaraRadera
  2. Olivia, vacker så klockorna stannar!!!
    Kram/Marianne

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck