Sidor

onsdag 18 april 2012

Söt i rosa

Jag provade på nytt idag igen och jag gav mig inte och vet ni vad??? Jag vann :-) Jag fixade iordning min andra benvärmare och gjorde lite lite annorlunda mot igår. Och så stramade jag åt lite mer..2 fingrar kommer emellan och det sa veterinären igår att det räckte, iallafall när det gäller tratten. Han har glott lite ilsket på mig flera gånger under dagen, men han har inte fått av den och med andra ord så har han inte kommit åt att slicka såret. Fast han har varit väldigt trött idag, men det sa veterinären igår att han skulle bli. Han har iallafall inte mått illa och spytt och han har ingen diarré, inte än iallafall. För det kunde han också få. Har precis vägt honom och gett honom hans andra halva av tabletten för dagen. Igår vägde han 7200g och idag väger han 7118g alltså minus 82g. Jag kan inbilla mig, men jag tycker att knölarna har gått ner lite. Hoppas det iallafall. Kunde inte låta bli var bara tvungen att ta några bilder på honom.




6 kommentarer:

  1. Asgarv. Gud så söt han är....

    SvaraRadera
  2. Så söt han är. Han passar i rosa. kram kerstin

    SvaraRadera
  3. Sötnos!!! MIN KURT! Pussssss!

    SvaraRadera
  4. Stackars Kurt... Fast han är söt i rosa :-)

    Kram
    Anngert

    SvaraRadera
  5. Visst klär killar i rosa!
    Jag gjorde en likdan "kofta" till min Larissa när hon hade mjölkstockning och hon älskar den och går självmant i när man tar fram den, även om hon inte har mjölkstockning.
    Hoppas Kurt kryar på sig snart!!!
    Många kramar

    SvaraRadera
  6. Stackar´n...men hoppas verkligen han får bort de dumma knölarna nu!! Håller med alla ovanståenden: Han passar väldigt bra i rosa!! PUSS,Puss Kurtan!!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck