Sidor

torsdag 19 april 2012

Tid för narkos

Åååååååå!!!! Jag vill helst inte, jag önskar verkligen att jag slapp. Jag är livrädd, varför vet jag inte. Det är ju ingen stor operation som jag ska göra, jag ska bara sövas under narkos så att dom kan göra undersökningen av min tarm med alla tarmfickorna. Och hade jag bara inte haft ont fortfarande så hade jag inte gjort det. Och att göra denna undersökningen i vaket tillstånd är inget alternativ för mig. Jag totalvägrar och har sagt ifrån tiden 3 gånger redan. Men...nu har jag fått tiden. Den 15 maj ska jag läggas in under dagen och göra det. Funderar starkt på att skriva ner lösenord och lite annat som jag tycker är viktigt OM något skulle gå fel. Fan med, varför kan man inte få må bra en enda dag? Eller bara en förmiddag/eftermiddag. Får väl se det som så att jag kanske får sova några timmar. Med tanke på den sömnbrist som jag har så kan det behövas. Hoppas också att jag mår bra efteråt och inte har allför för ont i ändalyktan. Luna ska ju ha bebisar då......inte den dagen men senare. Jag har hög smärtröskel fast inte när det gäller akut smärta som detta kommer att orsaka mig. Blääääääää. Nu tycker jag faktiskt lite synd om mig själv :(

Nähä, nu sätter vi på happy face igen :-) För en liten stund sedan så blev jag klar med förberedelserna till smörgåstårtan som jag har planer på att bjuda på i morgon. Den ska ju stå och dra över natten för att bli som godast. Om det inte blir förhinder av något slag så får jag besök av Lone Lund och hennes elev. TUR att jag inte ställer i Sverak för då hade det nog pratats :-) För er som inte vet vem Lone är kan jag berätta att hon är domare på Sveraks utställningar. Jag ser framemot besöket och tycker att det ska bli hur kul som helst. Hoppas som sagt bara att det inte blir förhinder.

Är också glad som en lärka när det gäller Kurt. Knölarna går ner, alltså verkar sprutan på honom. Sedan igår har han gått ner ytterligare 142g......knölarna minskar. Jag som alltid vill att mina katter ska gå upp i vikt har väl aldrig varit så glad att dom går ner :-) Ny rapport om läget kommer imorgon.

Bilderna nedanför är inte tagna från internet. Det är faktiskt jag själv som ligger där under en operation för många år sedan. Bad läkaren ta ett par bilder bara för att jag är nyfiken. Vid framkallningen så hade dom tagit 20 bilder. Om du undrar varför jag ligger där så är det för att dom tog bort min livmoder och äggledare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck