Sidor

tisdag 17 april 2012

Kurt hos veterinären

Idag fick jag åka med Kurt till veterinären. Det gick inte längre. Redan igår ringde jag till dom men dom hade ingen tid förrän idag. Jag beslöt mig för att ge honom Alizin (abortsprutan) För ända fram till nu så har det gått bra men den han fick under "armhålan" har han ont av. Den är liksom i vägen. Och då den är så stor och stör honom så började han slicka på den igår. Mycket. Så, han fick dubbel dos av Alizin. Det kan hjälpa redan första veckan,men det kan också ta 2-3 veckor innan allt försvinner. OM det gör det. Plus att han fick vetrimoxin då han har ett sår. Jag ska tillbaka om 1 vecka och ge honom en ny dos om det då behövs. Blev 1000:- fattigare och ska jag dit mer så lär det dra iväg. Fast skit samma, bara det hjälper honom och han blir bra.

Han fick med sig en krage hem som han då ska ha, speciellt om inte jag är med honom i rummet. För jag måste ha koll på att han inte slickar på såret. 5 (fem) gånger har han lyckats med att slita av sig den, trots att den sitter på bra. Och när han har på den springer han in i väggen och är som en yr höna....han bara vägrar. Så.....jag måste ju göra något. Att kränga på honom en stödstumpa funkar inte...alldeles för tajt. Så jag fick offra en av mina benvärmare, fick bli en rosa. HUR länge tror ni han hade den på sig. Just det......knappt alls, tog inte mer än 2-3 minuter innan han hade krängt av sig den med. Fram med ett snöre och trä igenom så att jag kunde knyta fast benvärmaren, men det gick inte det heller, samma sak....han fick av sig den. Och nu får det vara. Jag kan ju inte knyta så hårt så jag stryper honom. Det positiva är att han inte slickar på det när jag är i hans närhet.

Idag säger jag stort grattis till Nicole som har fått bebisar där hemma, så söta. Jag är ju så bebissjuk, fast inte idag för dagens äventyr har tagit på krafterna, all energi jag hade liksom sipprade ur mig. När Benny kom hem och vi hade ätit så gick jag för att vila, orkade inte ens hålla upp huvudet. Somnade tvärt och sov i 2 timmar, är trots det fortfarande supertrött.....som vanligt.

1 kommentar:

  1. Åh den där hormonsprutan var inget vidare för Kurt stackarn... Fy för bölder/bulor.. Puss Kurt

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck