Sidor

fredag 23 september 2011

Vackra Luna 9 månader

Idag är alltså min vackra Luna 9 månader. Förra månaden skrev jag varken ut hennes vikt eller la ut bilder på henne. Det har en liten orsak och det är den att hon är så urväxt nu så hon tyckte inte att hon ville vara med på någon posering förra månaden. Och hon är fortfarande väldigt urväxt.......lång svans, långa tassar, lång kropp och så är hon riktigt smal. Hon är inte då där jättestor i maten, tar någon tugga när det passar henne.

Dom senaste 7 veckorna så har hon ju också varit väldigt upptagen med alla bebisarna. Jag tror att hon kommer att bli en helt underbar mamma den dagen hon får egna. För så mycket som hon sköter om alla 8 ungarna här gör nog inte mammorna ihop. Hon tvättar dom, hon leker, och hon sover ihop med dom. Förutom att hon är så extremt snäll så är hon gudomligt vacker. Ja, trots att hon är smal :-) Hennes färger är så varma och vackra, mina egna paddor i Lunas färg som jag har nu har inte alls så mycket rött i sig som Luna. Nästa månad när hon fyller 10 månader så kommer vi att befinna oss på utställningen i Varberg och då kan hon få sitt första cert. är hon lika smal som nu så hoppas jag domarna förstår att det beror på att hon växer. Det gör mig inget om hon inte går vidare och så.....bara hon får sitt första cert. Hennes vikt idag är 2748g och hon har under månaden gått upp med bara 60g. Förra månaden gick hon upp med hela 250g.
Och alla bilderna är tagna idag. Lägger ut alla här för det har ju inte varit så många på henne.
















1 kommentar:

  1. Hon är helt ljuvligt vacker!!! Sagolik! Jag förstår att Du är nöjd med henne och kan bara gratulera Dig, och uppfödare Natalie, till denna prinsessa! ...Men kusinerna, Mocca och Minta, som finns här hemma hos mig, är inte sämre! Dock är jag ju så värdelös (läs:ointresserad)av att ta bilder, så jag får väl svårt att bevisa mitt påstående! ;)
    Klappa om födelsedagsbarnet från mig!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck