Sidor

tisdag 13 september 2011

Kloklippning på bebisarna

idag gick över all förväntan superbra. Inte någon av dom ålade sig eller pep....istället så började dom spinna. Tog ju bara Jamies bebisar, Suzies tar jag nästa vecka. Och jag skulle ha klippt dom igår med det blev inte av. Kände mig själv lite stressad och frustrerad och vet med mig att det smittar på dom. Hade ju tänkt klippa som vanligt när dom är trötta men det blev inte heller av då jag hade lite annat att göra idag. Och att vänta nu till kvällen att dom ska bli trötta går inte för då är jag för trött själv.

Förra veckan så fyllde jag på bebisarnas lådor med Ever Clean, något som ajg brukar göra när dom slutar äta på sanden. Under helgen som var så började dom få lite rinnande ögon, och dom gick och knep ihop ögone av och till, och jag kunde för allt i världen inte komma på vad som kan ha hänt....förrän idag på morgonen. Jag hade satt i den som luktar cedar. För flera år sedan pratade jag med Anne som då hade Kimaya Rozes just om detta med parfymerad sand, och det var hon som berättade att jag skulle ta bort den som hade parfym då ungarna kunde ha ont av den.
Så idag var jag och köpte ny sand och bytte ut i alla lådor. Knaskatter. När dom skulle på toa så satte dom sig vid lådan och pep......i början var jag tvungen att sätta dom på lådan och visa att det är ok :-) Fast dom är inte så mycket här i rummet nu, mest i hallen, köket och toan, och då går dom på den megastora toan som dom andra katterna har......risken finns att dom kan gå vilse där, men dom tycker det är roligare antar jag för dom kan sitta där alla och kissa samtidigt om dom vill. 4 har jag sett tillsammans där idag. Och när dom är klara så sprätter dom som unghöns....ser så kul ut.



Idag så är det 20 år sedan som jag och Benny gifte oss :-) Visst har det ibland varit lite si och så, men vi har alltid ordnat upp det och vi håller alltså ihop fortfarande. Och vi började vår resa tillsammans -87 så det är några år som vi har varit tillsammans. Känns rätt så mäktigt. Och jo....kärleken finns där än :-)

Förrästen, jag har uppdaterat sidan "Min viktresa"


3 kommentarer:

  1. Grattis och stor Kram på er båda Benny o Lotta!!!

    SvaraRadera
  2. Två stora Grattis!!
    Ett till Bröllopsdagen och ett till viktnedgången

    Många kramar//Anneli

    SvaraRadera
  3. Grattis till er!!!!!! kände knappt igen er på fotot ;) // kramiz

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck