Sidor

torsdag 1 september 2011

Kvällsbus/bilder



Dom är så härliga när dom sätter igång. Som jag redan har skrivit så är dom mest aktiva morgon och kväll, emellanåt faktiskt även under dagen. Och idag så har dom varit extra mycket busiga. Jag har städat och haft öppet även in till vardagsrummet där Priscilla och Penelope som är mest nyfikna var och utforskade. Och dom har varit mycket i hallen och köket idag. När jag dammsög så var jag tvungen att kolla var dom var för ni ska inte tro att dom sprang och gömde sig. När när jag svabbade golvet så var några av dom efter svabben och skulle hjälpa till. Inte heller fönen är dom rädda för....inte än iallafall. När jag torkade håret så satt några av dom och tittade på mig. Suzies bebisar har varit helt vilda idag, springer omkring som bara den.
Har tagit lite bilder när dom lekte, bilder som är lite suddiga och inte alls så där bra, men det är inte lätt att försöka fota alla och få skärpa på alla samtidigt. Dessutom så är dom såååååå bra att röra på sig.

Tidigare idag så kunde jag inte låta bli att fota Orlando när han sov så gott....härlig stil :)




Här är alla i bustagen




















Efter allt bus blir man hungrig





Att bli ompysslad är skönt







3 kommentarer:

  1. Vill ha Orlando!!!!!! Kramis!

    SvaraRadera
  2. Åhh vad söta de är!!! Men jag tror nog ni får öva på bordsskicket en aning ;).

    Kram
    Anngert

    SvaraRadera
  3. Håller med Nicole...Orlando e bara så go..fast å andra sidan är alla andra det med!!! När kan man tänkas få komma och hälsa på?? //Kramiz

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck