Sidor

fredag 9 september 2011

Grattis Benny

som idag fyller år. Vi har inte haft något speciellt, liksom inte bjudit hem någon. Kommer det någon så gör det ju det.....men det har det inte....bara min mamma som kommer om en liten stund.

Det har inte hänt så mycket här egentligen som är värt att skriva om....igen. Bebisarna roar mig max, jag har fruktansvärt svårt att slita mig från dom. Och lilla Olivia är lömsk....hon visar....faktiskt.....på alla sätt att hon verklige vill stanna här. Vet inte hur många gånger hon har kommit till mig och klättrat upp i mitt knä för att lägga sig på rygg och kela. Man smälter ju, hon är helt oemotståndlig. Och idag när jag vilade i sängen här....var bebisarna är...så hade jag 5 av dom som låg och sov vid mig.....så mysigt. Ingen av dom verkar ha ont av höjder för alla bebisarna....Suzies med....klättrar uppför sängen och kommer ner själva. Och det är sängen dom föredrar att sova i :-)

















2 kommentarer:

  1. de är helt oemotståndliga dunungarna!! Blir ju sååååå sugen på en liten till ;)
    Får hålla mig tills Bella & Bullen får ihop de ;)//kramis

    SvaraRadera
  2. Gud vad de är fina!!! Oprah har blivit precis så vacker som jag gissade att hon skulle bli...vad avundsjuk jag är på hennes blivande ägare. Älskar att du lägger upp bilder på Priscilla som ju är helt underbar hon med.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck