Sidor

måndag 19 september 2011

Jamies bebisar 7 veckor

......vilket betyder att det är dax för veckans skörd av bilder på dom och så klart vikterna. Undrar om jag skulle klara att INTE ta bilder på dom en vecka???? Har ju gjort det tidigare men har då haft anledning. Jag menar nu då om jag bara låter bli...men nä...det funkar nog inte. Fast jag hade god lust att hoppa över bilderna denna veckan. Helt omöjliga att få dom att fastna på bilderna, för dom är alldeles för livliga. Dessutom så är dom mästare på att kisa när det blixtrar till. Så denna gången har jag satt dom i fönstret och försökt. ....vill inte ta ut dom på altanen. Och visst blev det en del bilder som visar att dom ALLA faktiskt har stora fina runda ögon :-) Själv var jag tvungen att blunda inför det faktum att det var väldigt roligt att klättra upp i krukorna och försöka krypa in i dom för att få ut jorden. Får väl skylla mig själv nästa gång jag har en massa jord utanför just där dom har varit nu.

Som sagt, dom är livliga. Dom bemästrar i stort sett allt nu. Dom sköter sig bra när det gäller toan, fortfarande inga olyckor (peppar, peppar) Dom äter bra och dom dricker vatten. Och dom badar emellanåt. Dom gångerna dom leker och inte lyckas stanna upp i tid utan tror sig kunna hoppa över......blir inte så bra. Vattenskålen är rätt så nära väggen så även om dom lyckas vara på väg över så blir det liksom stopp och dom hoppar i istället. När det gäller mat så säger jag bara iiiiiiiiiiii....vilka hiskeliga mängder det går åt varje dag nu. Jag lägger upp 6 påsar (600g) varje morgon och lika mycket varje kväll. Sen blir det ju någon påse där emellan också. Dessutom så äter dom torrfoder. All denna maten delar alla kattunar på och även mammorna och Luna. Men dom vuxna äter inte så mycket, kanske 100g var för sig, knappt det.

Den som äter mest av bebisarna är Priscilla. Och hon är ju även den som är mest aktiv, fortfarande. Och det är itne ofta hon lägger sig och sover efter maten, nä....då ska man springa runt och jaga leksaker, väcka mammonra eller syskonen. Och allt detta tar energi vilket också syns på denna veckans viktuppgång. Hon har bara gått upp hälften mot vad dom andra har gjort. För dagen så hade jag kunnat skriva hur mycket som helst om dom. Men det blev ju ett långt inlägg redan nu.

Som vanligt finns det en massa bilder på dom på hemsidan. Denna veckan blir det 3 bilder av dom var här på bloggen.....kan inte låta bli :-)

Deras vikter idag är
Patrick 855g +100g
Pierce 748g +103g
Priscilla 765g +62g
Penelope 820g +116g


Patrick






Pierce





Priscilla





Penelope






2 kommentarer:

  1. Oj,de växer så de knakar ser jag!! Herre gud var de börjar bli stora....och vilka underbara ögon de har allihopa!!! Så kul att följa deras utveckling på sådär öagom nära håll.....annars blir man ju alldeles för frestad menar jag ;)) //kramiz

    SvaraRadera
  2. Hjälp, där vann Pierce mitt hjärta! Vilken liten ugglepojk!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck