Sidor

måndag 5 september 2011

Jamies bebisar 5 veckor



Och 5 veckor går fort när man har kattungar......Tror att dom som har varit med håller med om det :-) Fast jag har ju inga kattungar, jag har klätterapor!!!!! Penelope var den första som redan i fredags klättrade uppför sängen. Vi hade varit och grattat min bror och när vi kom hem så spatserade hon omkring hur lugnt som helst. Sedan i lördags så var hon där igen, denna gången hade hon sällskap av Priscilla. grabbarna har varit på väg men liksom ändrat sig när dom kommit halvvägs. Och härmaporna i Suzies kull kommer nog upp snart också....dom är redan på väg.

Något annat ställe som dom tycker är roligt att leka på är under köksbordet bland stolarna. Där jagar dom varandra för se springa kan dom riktigt bra nu. Få upp farten går jättebra men att bromsa in funkar inte lika bra än så oftast tar väggen emot. Den som är mest med oss är faktiskt Priscilla. tror det har att göra med att hon var ute så tidigt. Hon gillar att leka med våra fötter när vi är där, eller så ligger hon bara och sover på mattan. Och hon vet också var maten är ifall att den skulle ta slut i datarummet. Något som är kul är att när jag lägger ner ny mat så piper hon och hon piper mycket.....då kommer dom andra springandes så jag tror starkt på att hon ropar på dom.

Det äkta yrvädret är helt klart Penelope.....jisses när hon sätter fart. Det blir både höga hopp och kullebyttor, många tvära kast. Och hon gillar att ge sig på alla och leka...då är det bitleken som gäller. Även då är det snabba kast med huvudet framåt mot hennes mål. Sömntutan i gänget är Patrick, fast han har börjat vara vaken mer och mer nu också. Det är en stark gosse som vet om det. Penelope brukar morra på honom bara han börjar närma sig henne. Jupp....dom har börjat morra åt varandra nu, och dom reser ragg, springer sidledes, går baklänges....ja allt möjligt. Pierce är smygaren i gänget, verkligen "My name is Bond, James Bond" Han kan stå och lurpassa på någon av dom andra för att sedan hoppa fram och börja jaga. Jag kan skriva hur mycke som helst om dom nu, det händer så mycket och det händer nytt varje dag. Jag är otroligt tacksam att dom äter så bra, och att alla klarar av att gå på toan.....inga olyckor här inte :-)

Har bara ett problem och det är när jag tar bilder. Dom är inte så glada i kameran eller när det är starkt ljus....dom kisar jättemycket då. Fast ibland får jag in en och annan bild. Förutom bilderna här finns det många fler på hemsidan.

Deras vikter idag är
Patrick 600g +154g
Pierce 535g +123g
Priscilla 585g +148g
Penelope 571g +111g



Patrick





Pierce





Priscilla
Som jag har skrivit tidigare så ska hon stanna hemma hos mig. Jag försöker komma på ett smeknamn till henne. I början var det Cilla, men det vill jag inte ha. Sen blev det Ella, men det passar henne inte riktigt, Ella är för snällt, och hon är tuff denna lilla damen. Någon som kan komma med förslag??





Penelope



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck