Sidor

onsdag 14 september 2011

Suzies bebisar 5 veckor

Kan ju lika gärna börja med att dom inte har gått upp så mycket denna veckan, men det är ju lite övergången. Handlar inte så mycket om mat för dom äter som bara den alla....Nä....det är mycket mera fart i dom små tassarna så dom förbränner mer nu än tidigare. Och behöver jag säga/skriva det igen???? Dom är helt underbara :-) Åååååå alltså, jag får inte nog. Det är extra roligt med just denna kullen för kan ni tänka er....Benny sitter tillsammans med mig hos dom mycket mer nu.....faktiskt varje kväll.....och vi får oss så många goda skratt......så vi lever nog tills vi är 500...minst...!!!!

I alla kullar så har det ju funnits någon som ganska så tidigt visar vad dom eller den bebisen gillar mest. Idag endast 5 veckor gammal så visar Orlando att han bara ÄLSKAR dom små korgarna. Han kryper upp i dom hela tiden, vare sig dom är tomma eller om det är leksaker i dom. Även om jag tar bort honom så är han tillbaka illa kvickt.  Oprah gillar babygymmet och leker mycket vid det, klättrar som en liten apa. Olivia gillar klösen ute i hallen (den nya) och hon har lyckats med att klättra riktigt högt. Givetvis måste hon ha hjälp ner då hon inte har klurat ut än hur man gör. Men jag är ju hemma och hör henne pipa vid dessa tillfällen så det är inga problem. Och jag vet ju att inom 1 vecka så klarar hon det galant. Oxana har väl inte direkt visat något så där extra än.....kanske är det bollarna som hon så gärna jagar runt och leker med.

När det gäller Oxana så har jag idag satt ut henne till salu. Har ingen lust att ha is i magen längre. Sedan förra onsdagen när jag mailade uppfödaren i Ryssland om tingningsavgiften och om all info som jag behöver få från honom angående transfer har han inte hört av sig, och ingen tingningsavgift har kommit in trots att det nu är 3 veckor sedan som han sa att han skulle föra över dom. Kommer att maila honom nu framåt kvällen och tacka för visat intresse. Det hade varit skitkul att få iväg dom till Ryssland men jag tänker inte vända ut och in på mig för det. Så är det.

Jag har som vanligt tagit bilder på dom som finns att se på hemsidan.

Vikterna på Suzies bebisar är nu för en vecka
Oprah 565g +84g
Olivia 598g +90g
Orlando 618g +98g
Oxana 566g +86g

Oprah





Olivia
Så var det ju det här med att om jag skulle behålla henne vilket jag tänkte från början. Sedan så tänkte jag att jag inte skulle det. Men nu har jag bestämt mig....jag säljer henne INTE :-)





Orlando





Oxana


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck