Sidor

måndag 12 september 2011

Jamies bebisar 6 veckor

idag, och jag måste erkänna att jag var osäker om det var 6 eller 7. Dom uppför sig nämligen som om dom vore äldre. Alla klättrar ute i hallen i den nya klösen, och några av dom har hittat gömman där dom ligger och sover. Knas för mig första gången när jag räknade in alla och det fattades 2 av dom :-) Och alla som har kattungar vet hur frustrerande det är att inte hitta alla med en gång.

Allting går framåt med dom. Idag är det meningen att jag ska klippa klorna på dom för första gången men jag har inte kommit så långt än. Första gången vill jag gärna att dom är trötta, då går allting mycket lättare. Nu när jag har bloggat klart ska jg också försäkra dom som jag brukar göra när dom är 6 veckor.

Något annat som är frustrerande är att han från Ryssland inte har betalat tingningsavgiften än. Han skulle redan ha gjort det, och senast förra veckan skrev han att han skulle skicka in pengar. Jaja.....jag ska ha is i magen, iallafall till slutet av nästa vecka. OM han inte har betalat då så sätter jag ut dom till salu.

Och så en annan sak. Jag har raderat dom flesta av mina så kallade uppfödarvänner på FB (sverak-anslutna). En del är kvar för alla är inte rötägg, några av dom KAN glädjas åt att det kanske går bra för mig. För som vanligt så är det folk som snackar skit, och det är bra nu. Jag behöver dom inte.........

Som vanligt finns det en massa bilder på dom på hemsidan.

Deras vikter idag är
Patrick 755g +155g
Pierce 645g +110g
Priscilla 703g +118g
Penelope 704g +133g



Patrick





Pierce





Priscilla





Penelope





2 kommentarer:

  1. Sötnosarna!! De blir bara grannare och grannare!! Framtida BIS kissar ;) //kramiz

    SvaraRadera
  2. Bra för dig Lotta, din katter är toppenfina, du behöver inte skitsnackare, det behöver ingen det finns för många elaka människor där ute, bry dig inte lita på dig själv du är bäst!
    Kramis!!!! Ju bättre framgång desto mer skit får man ta tyvärr..... se det så dom snackar bara för dom ser dig som ett hot!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck