Sidor

fredag 19 februari 2016

Till vår pappa Shaq

Till vår pappa





Vi vill att du ska veta att vi är glada och stolta över att få ha dig som pappa. Vi hoppas att du är stolt över oss, över vår utveckling, våra framsteg och våra bus som vi hittar på.
Idag är vi 12 veckor och idag börjar ett nytt blad i boken om våra liv, fast från och med idag kommer det att handla om oss själva, var för sig. Vi tar en dag i taget, vi kommer att växa och bli stora och fina damer. Vi är ju The Charmed Ones.

Tawalli's The Charmed Ones Prue
-Jag ska flytta till Helene och Ola i Skövde. Där kommer jag även att få en syrra som i stamtavlan heter Tazzamore's Rosalie Bertell, hennes färg är lila och hon är 3 dagar yngre än jag själv. Jag har fått veta att jag kommer att bli väldigt bortskämd. Jag kommer inte att ha bebisar i framtiden, jag ska vara något som kallas för lyxkatt. När jag föddes var klockan 13.42 och jag vägde 106g, idag väger jag 1466g



Nyfödd




                                                        Tawalli's The Charmed Ones Piper
-Även jag ska bli en lyxkatt, så det så. Jag ska flytta till Josefin och Marcus i Smålandsstenar så jag kommer att ha nära relation till Lotta. Det är jag som  har skulden till allt påhitt, har alltid varit jag som varit först med allt och lärt mina syrror, men någon måste ju lära dom. Jag har fått höra att det är jag som är mest lik dig, ja förutom pälsen då för jag är ju långhårig. När jag föddes var klockan 19.22 och jag vägde 107g, idag väger jag 1433g



Nyfödd




                                                    Tawalli's The Charmed Ones Phoebe
-Jaha, och jag då. Ska visst inte bli någon lyxkatt. För jag ska behöva springa efter egna knoddar när jag har åldern inne. Och jag ska dras med på utställningar för att visas upp. Kommer få det kämpigt! Men det är iallafall långt kvar innan dom egna knoddarna dyker upp så jag har gott om  tid att reta gallfeber på min matte. Som är Lotta då jag ska få stanna kvar här hemma. Inga nya äventyr för mig inte. När jag föddes var klockan 20.02 och jag vägde 101g, idag väger jag 1649g




Nyfödd





Det är bara att inse fakta, idag är dom 12 veckor. Det är dax för dom att börja flytta, det är dax att lämna mig för att börja sina liv med sina nya familjer. Och fråga mig inte varför för jag vet inte, men dessa 3 tjejer känner jag något alldeles speciellt för. Allt har fungerat kanon dessa 12 veckor, inga dåliga magar med diarré, inga spyor att torka, ingen rumpa att torka, inte ens på Piper som är långhår.
Tycker dom håller ihop bra trots deras ålder, bara öronen som börjar dra iväg nu på dom alla 3, men inte alls som jag är van vid. Minis förra kull vara det bara Zira som då fortfarande höll ihop, dom andra var riktigt urväxta. Känner du för att kolla in halvsyskonen klickar du HÄR. Deras vikter idag är mycket mer än vad jag hade förväntat mig. Speciellt Phoebe har överraskat  mig då hon väger så mycket trots att hon är smoke.....minst när hon föddes. 
Deras ålder i människoår ligger idag  mellan 2-4 år, nästa lördag är dom ju 3 månader och då ska dom typ vara 4 år. Så ja, vi kan ju säga att dom är 3 år idag. Du kan även kolla en tabell HÄR. Länkar då man inte får ta bilder hur som helst.
Nu flyttar dom  ju inte just idag. Prue flyttar imorgon och Piper på söndag. Men Mini flyttar idag. Och det är så jobbigt så jag kan inte förklara. Tänker inte ens gå in på det.

Mini


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck