Sidor

tisdag 17 februari 2015

Trött i kroppen

Jaja, det är bara att erkänna. Jag är inte 25-30 år längre. Även om jag nu själv verkar tro det.....För hur det än är så är jag inom kort 54 år. Och jag orkar inte fara runt som en virvelvind som förr i tiden. Tro att jag kan och orkar fixa allt på en och samma dag. För så var det ju, innan kroppen tog en massa stryk av värken (och åldern) Jag fick allting gjort snabbt. Men nu när jag ska göra något så tar det en himla massa tid. Jag måste stanna upp många gånger för att ladda batterierna. Vilket resulterar i att jag blir frustrerad för det känns som att ingenting blir klart. Att jag skriver om detta nu är för att jag äntligen fick tv-bänken målad igår. Och den sa jag att jag skulle måla redan för ett par månader sen. Men har alltså inte orkat, inte haft tid. Har ju gjort en massa annat också som jag vill ha klart. Och jag trodde att NU är jag klar, men se det är jag nog inte.

I söndags var det 17 år sedan som min lillebror Darko dog i en bilolycka. Fick då en Bang Olufsen från min andra bror (låna på obestämd framtid). Denna stereon tillhörde Darko, han köpte den några år innan han dog. Meningen var att hans son skulle ta över den när han flyttade, men han ratade den??? Samma stereo som vi försökte köpa när dom tog ner den från väggen 2009. Och den var fortfarande i samma kartong nu när vi öppnade upp det. Delarna och högtalarna har samlat en massa damm, först i Monicas förråd, sedan i Nenads, för han hade väl tänkt sätta upp den men har inte plats. Det har inte vi heller egentligen, men den kommer upp i alla fall. Gillar designen och Benny älskar den. Dessutom är den ett minne från Darko som också älskade den.
Inte så att vi inte har någon stereo. Jodå, vi har en som samlar damm i en av skåpen i hyllan. Där har den varit i flera år nu och Benny vill inte göra sig av med den. Så den får stå där ett tag till. Och under dagen så har vi fått upp 2 delar. Vi bestämde att ci inte skulle ta delen med kassettband och den med vinylskivor. Har ju inte av det. Högtalarna ska upp på annat framöver...och dessutom så måste nu allting kopplas in. Dom sladdarna som behövs har vi inte.

Har nu också fått hit ett datorbord som jag hittade billigt på en loppissida. Våran datorskärm gick sönder i Spanien så den slängde vi men har fått låna en av Nenads gamla tills vi får råd att köpa en ny. Så nu har jag uppdaterat min blogg med sådant som jag hade på hemsidan. Har ju stängt ner min hemsida då jag tycker det är onödigt att ha den, bloggen är mer intressant och uppdateras oftare. Är ju liksom onödigt att betala 1200:- om året för något som man inte använder längre. Är rätt så nöjd fram till nu. Jag får ju ihop bloggen så den blir väldigt personlig.


Stereon där allt var meningen skulle upp på väggen



Tog alltså bara 2 delar




Tv-bänken höjdes med 30 cm och målades vit igår




Min nya datorhörna




Och så lite äckliga bilder...mycket äckliga bilder. Tog tag i att städa avloppet i tvättstugan...något som jag INTE tycker om att göra. Och det såg alltså ut så här. Man ser inte ens den blåa randen runtom. Fan att inte folk kan städa efter sig. Detta gäller då inte bara hyresgästen som var här tidigare utan säkert minst ett par till innan dom.







Här har jag fått det något rent, gick helt enkelt inte att få bort precis allt då det är ingrott och sönderrostat.








3 kommentarer:

  1. Allt blir så snyggt som du gör.. Prova med CocaCola att göra rent med. Får det bara vara i avloppet ett tag, 30 min? så blir det nog rent. Så äckligt. Folk borde städa efter sig och så borde hyresvärden se till att det blir gjort

    SvaraRadera
  2. Cilit bang löser vad som helst!!!!

    SvaraRadera
  3. ahhhh det var äckliga bilder .... men så har det ju blivit superrent nu när du farit fram! Och en Bang O är ju aldrig fel förresten. Roligt att den klassikern kommer till användning!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck